Dean Zulich / Dean Zulich
bliže je domovini

Goran Višnjić okupirao je domaći program! Slavni glumac nedavno je za svoju obitelj donio važnu odluku

Popularni glumac trenutno uživa u Engleskoj gdje se odlučio preseliti s obitelji... Povodom 'Oluje' na prvom programu HTV prikazat će se film Antuna Vrdoljaka "General" gdje poznati glumac Goran Višnjić ima glavnu ulogu, a isti dan na Doma TV-u starta serija "Timeless" u kojoj ima ulogu opasnog lika.

Šibenski glumac Goran Višnjić (48) ostvario je i zavidnu inozemnu karijeru, no nakon 20 godina života ispod holivudskih brda napravio je veliku promjenu. Goran već uživa u Velikoj Britaniji, a u Europu se naglašava preselio da bi bio bliže domovini, roditeljima i kćerkici Lani.

Kuću su pronašli u Cornwallu odakle je slavni glumac podijelio zadnju fotografiju na svojim društvenim mrežama, a s neki od pratitelja su mu rekli da je donio ispravnu odluku gdje će živjeti jer je to po mnogima najljepši kraj Engleske.

Goran Višnjić sretan je što je puno bliže Jadranskom moru, a prošle godine je spojio posao i uživanje. U lipnju je letio s pilotima "Krila Oluje"

Zbog angažmana u kojem glumi generala Antu Gotovinu Goran Višnjić je proteklih godina i češće boravio kod kuće. S obitelji je prvi put stigao polovicom veljače 2017. jer su on i njegov sin Vigo (8) tada krenuli sa snimanjem filma "General".

Sibenik, 230119.
Na tvrdjavi Sv. Mihovil u tijeku je nastavak snimanja filma General Antuna Vrdoljaka u kojem ulogu igra Goran Visnjic i Rene Bitorajac.
Na fotografiji: Goran Visnjic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Goran Višnjić najponosniji je što se snimalo i na tvrđavi Sv. Mihovil u njegovom rodnom gradu...

Sibenik, 230119.
Na tvrdjavi Sv. Mihovil u tijeku je nastavak snimanja filma General Antuna Vrdoljaka u kojem ulogu igra Goran Visnjic i Rene Bitorajac.
Na fotografiji: Goran Visnjic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza media
Dio snimanja bilo je u siječnju 2019...

U hrvatskom filmu "General" iz 2019. godine uz Gorana glumi Nataša Janjić Medančić, Olga Pakalović, Iva Kraljević, Mustafa Nadarević, Goran Navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Boris Svrtan, Ivo Gregurević, Rene Bitorajac, Robert Budak.

Osim što ga na TV programu gledamo u ulozi generala Ante Gotovine, danas, 7. kolovoza na Doma TV-u starta serija "Timeless" koja prati skupinu neočekivanih junaka gurnutih u pustolovinu života.

U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu. Ova uzbudljiva akcijska serija od Erica Kripkea (Revolucija, Lovci na natprirodno),Shawna Ryana (Na rubu zakona) i producenata serije "Crna lista", u kojoj tajanstveni zločinac Flynn (Goran Višnjić) ukrade tajni vremenski stroj s namjerom da uništi Ameriku kakvu danas poznajemo mijenjajući prošlost.

promo
Serija Bezvremeni na IMDB-u ima ocijenu 7,7...

Goran Višnjić u seriji glumi Garciju Flynna koji je vrlo opasan muškarac. Vođen zapisima u dnevniku kojeg je u budućnosti napisala Lucy Preston, Flynn pokušava zaustaviti organizaciju Rittenhouse tako da su izmijeni ključne događaje u povijesti, koji su Rittenhousu omogućili da dođu na vlast.

TIMELESS- Episode 115
Sergei Bachlakov/NBC/Courtesy of
Goran glumi negativca, a serija je postigla velik uspjeh....

Šarmu Gorana Višnjića Hollywood jednostavno nije mogao odoljeti, pa je 1999. ovog hrvatskog glumca časopis People proglasio najzgodnijim stranim glumcem na svijetu.

Čitajte i:

Višnjić potresen nedavnim događajima olakšao dušu: 'Jednostavno ne mogu šutjeti, lud sam i tužan'

Sin Gorana Višnjića frapirao oca fotografijom koju je pronašao u garaži

Teška autoimuna bolest kćeri promijenila je život Gorana Višnjića i cijele njegove obitelji

Linker
18. travanj 2024 15:56