IZNENADIO SVE

Goran Višnjić začudio obožavatelje! U odijelu pozirao pred ogledom, a svi ga pitaju: ‘Jesi li ti novi James Bond?‘

Nakon određenog zatišja na društvenim mrežama, Višnjić se oglasio i svima obznanio kako je u tijeku novi projekt. O čemu je riječ, nije želio otkriti, ali mnogi se pitaju je li on novi James Bond.

Nakon što je ljeto većinom proveo u Hrvatskoj, naš proslavljeni glumac s britanskom adresom Goran Višnjić neko se vrijeme odlučio povući s društvenih mreža, a sada znamo i razlog. Na Instagramu je podijelio fotografiju i najavio nove projekte, što znači da je ovih dana jako zauzet.

"Ne, nisam vas zaboravio. Samo radim na nečemu jako zanimljivom. Kao i uvijek, nadam se da će vam se to svidjeti", napisao je Višnjić ispod fotografije na kojoj je pozirao u elegantnom crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj kravati oko vrata. Zbog toga mu se nekoliko obožavatelja javilo sa sličnim komentarima.

"Jesi li ti novi James Bond?". "Novi James Bond? Pa to bi bilo odlično!" "Prestar si za novog Bonda". Ovo su samo neki od komentara na koje Višnjić, na negodovanje mnogih, nije odgovorio.

U Hrvatskoj je ove godine posjetio i Nacionalni park Paklenicu, družio se s kolegom i prijateljem Tarikom Filipovićem. U rodnom Šibeniku je bio i na Vanninom koncertu, a u Dubrovniku je pogledao predstavu "Grižula", posvećenu pokojnom glumcu Miši Martinoviću.

Nakon ležernog i pustolovnog ljeta, Višnjić se vratio glumačkim obavezama. Svjetsku je karijeru izgradio u Hollywoodu, gdje se proslavio ulogom doktora Luke Kovača u "Hitnoj službi". Nakon toga je naredao niz sjajnih projekata, a što se tiče planova za budućnost, nije želio previše otkriti niti u intervjuu za IN Magazin.

"Očekujem puno lijepih stvari, ali ne mogu o tome sad govoriti", rekao je ove godine i dodao kako bi rado prihvatio neki hrvatski projekt.

image
Goran Višnjić u sklopu 61. Međunarodnog dječjeg festivala.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Čitajte i: Goran Višnjić je zbog kćeri morao promijeniti neke navike: ‘Sad će to ovdje u Duborvniku biti izazov‘

"Apsolutno, apsolutno, pogotovo u kazalištu. Sad kad smo malo bliže, to je i bila ideja, biti malo bliže jer jako me vuče želja kazalištu. Sad je to puno bliže realizaciji kad smo u Europi", dodao je Višnjić. Sa suprugom je iz Kalifornije preselio u Cornwall u Velikoj Britaniji, a rekao je kako nipošto zbog toga nije zažalio.

Čitajte i: Višnjić otkrio što ga spašava tijekom lockdowna: ‘Imao sam spektakularan pad, jako sramotno‘

Linker
25. travanj 2024 06:47