ljubavna bajka

Goran Vlaović i bivša Miss Universe izrekli sudbonosno da! Nakon rođenja kćerkice, priredili svečanu svadbu

Bivši reprezentativac s Ivanom Mišurom u vezi je od 2018. godine. Početkom ove godine dobili su djevojčicu Vanu, a sada su za prijatelje i obitelj priredili svadbeno slavlje u zagrebačkom Sheratonu.

Bivši nogometaš Goran Vlaović i bivša Miss Universe Ivana Mišura vjenčali su se jučer, a svadba je održana u zagrebačkom hotelu Sheraton. Vlaović i bivša Miss Universe Hrvatske u vezi su od 2018. godine, a sredinom veljače svoju su ljubav okrunili svojim prvim zajedničkim djetetom, kćerkicom Vanom.

Čitajte i: Uoči svadbe s Goranom Vlaovićem! Ivana Mišura pokazala besprijekornu liniju pet mjeseci nakon poroda

Čitajte i: Vlaović s bivšom Miss dobio dijete, a u službenoj objavi otkriven je i dosad nepoznat detalj o paru

Fotografije sa svadbe objavila je Ivana Delač, a osim nje, na fotografiji su s Ivanom pozirale i Natalija Prica te Marijana Kužina. Djevojke povezuje pobjeda za Miss Universe, titula je to koju su sve nosile, a tako i mladenka koja je na svadbi bila jako elegantna. Nosila je vjenčanicu dugih rukava s velikim prorezom, a kosu je digla u punđu.

Prije nego što je ušla u vezu s Vlaovićem, Ivana je bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem, a Goran iza sebe ima dugogodišnji brak sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček.

Linker
17. travanj 2024 18:35