još malo

Hana Huljić i Petar Grašo u slatkom iščekivanju: Zna se spol bebe koja stiže početkom ljeta

Bračni par se već dogovorio oko imena prinove koja će biti najljepša kruna njihove ljubavi.

Nakon što su se vjenčali, glazbenici Hana Huljić i Petar Grašo mogu razmišljati samo o novom članu obitelji koji stiže ovoga ljeta. Vijest da očekuju dijete, Hana i Petar roditeljima su priopćili na Božić, a sada je poznat i spol djeteta. Kako doznajemo iz izvora bliskih paru, u obitelji Grašo-Huljić očekuju djevojčicu, a istu je vijest donio i RTL Ekskluziv iz svojih izvora.

Podsjetimo, u siječnju ove godine izvor nam je potvrdio i kako su budući roditelji već odredili ime za prinovu.

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu, a znao i datum vjenčanja!

Inače, za romansu splitskih glazbenika saznalo se prošle godine. Očekivano, roditelji i prijatelji su ih javno podržali, kao i prva šuškanja o trudnoći, koja je Grašo šaljivo demantirao.

image

Par se vjenčao u crkvi Sv. Dominika.

BOZO VUKICEVIC/ CROPIX

"Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", našalio se tada glazbenik.

Vjenčanje iz snova

Inače, Hana i Petar vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi Sv. Dominika u splitskoj jezgri, nedaleko katedrale Sv. Duje. Grašini kumovi bili su bivši košarkaš Dino Rađa, slovenski chef Tomaž Kavčič i Šime Poduje, njegov prijatelj iz djetinjstva, dok je uz Hanu stajala njezina velika prijateljica, glazbenica Domenica Žuvela. Slavlje se nastavilo u restoranu ACI marine Split, koji je nekada vodio Grašin otac Zoran, inače košarkaška legenda i cijenjeni splitski ugostitelj u mirovini.

Čitajte i: Vjenčali su se Hana i Grašo, presretni pjevač povikao: ‘Osjećam se kao muž!‘

Hana Huljić u bračnu luku uplovila je u haljini u stilu pedesetih godina s potpisom splitskog brenda Arileo te cipelama brenda Ledenko, dok je Petar Grašo nosio crni smoking s crnom leptir mašnom.

image

Hana Huljić i Petar Grašo na terasi Ville Harmony.

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Njihova svadba bila je spektakularna po svim razmjerima pa i po jelovniku. Večera se sastojala od različitih ribljih i mesnih specijaliteta, a gosti su uživali u pet slanih slijedova. Za jedan od njih je zaslužan slovenski sommelier i chef Tomaž Kavčič, jedan od Grašinih kumova, koji ima i Michelinovu zvjezdicu. A kakvo bi to vjenčanje bilo bez deserta - na meniju su bile tri bijele torte bez glutena kojima dominiraju čokolada i mlijeko, a pripremio ih je također Kavčić.

Prije vjenčanja, mladenci su odradili službeno fotografiranje u privatnom hotelu na splitskim Bačvicama, kako smo ekskluzivno donijeli. Fotografiranje je održano na na posljednjoj etaži hotela, gdje su se spremali i za vjenčanje.

Linker
18. travanj 2024 07:56