Stjepan Hauser
 Danijel Bartolić / Hanza Media
PONOVNO ZAJEDNO

Hauser se dočepao Talijanke, zaljubljeno ju gleda i kaže: 'Konačno smo opet skupa'

Violončelist, Stjepan Hauser, priprema se za početak svjetske turneje i promociju albuma 'Classic', a dok čeka i dalje se druži s atraktivnom Talijankom, kako online tako i uživo. Hauser je objavio novi video na Instagramu u kojem su zajedno, no nije poznato kada je video snimljen. Opis fotografije je vrlo znakovit.

Stjepan Hauser (33), najpoznatiji hrvatski glazbenik i član dua ''2Cellos'' tijekom izolacije najviše je vrijeme kratio vježbanjem svog ''čela'', družio se s obitelji, održao koncert u Puli, ali bio i na izravnoj video vezi s Talijankom Benedettom Carretti (23).

Glazbenici redovito iznenade fanove s nekom obradom svjetskih hitova, najzapaženija bila je ''Hallelujah'' koju u originalu izvodi Leonard Cohen, no i ostale su prošle izvanredno. Njihova suradnja prati se pod povećalom, jer su već snimali obrade popularnih pjesama, a posljednju pamtimo, hit Whitney Houston: ''I Will Always Love You''. Benedetta je pjevala stihove, a zavodnik Hauser je svirao violončelo.

Osim glazbe ovaj par intrigira i s prirodom svoga odnosa, neprestano se nagađa i o njihovoj vezi koju par još nije potvrdio, no najnovija objava na Instagramu je poprilično znakovita. ''Par'' uživa u novoj izvedbi, a Hauser opčinjeno gleda Talijanku s posebnim žarom u očima, komentiraju brojni fanovi.

''Čekali smo tisuću godina, ali mi smo konačno ponovno zajedno'', napisao je Stjepan.

Stjepanov ljubavni život uvijek budi interes obožavateljica i medija, ali vezu s atraktivnom Talijanskom nije nikada potvrdio. Još se prepričava njegova izjava koju je dao svojevremeno za In Magazin, a opisuje što on traži kada je ljubav u pitanju.

'Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali ne snalazim se baš dobro', rekao je tada za Novu TV.

Matea Smolčić Senčar
Stjepan Hauser

Objasnio je i kakve ga žene privlače: ''''Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene, rekao je tada. Mi navijamo, da se politički izrazimo, za ovu hrvatsko-talijansku koaliciju.

Čitajte i:

Spektakl u Areni: Emotivan nastup Stjepana Hausera u rodnom gradu

Hauser opet u glazbenom klinču s atraktivnom Talijankom. Prijateljstvo ili nešto više?

Najdirljiviji trenutak Hauserove samotnosti: Potpuno novo lice osebujnog umjetnika

Jelena Rozga u trendi komadima, a njezin dragi na špici u trenirci

Nedostaje samo ženska pratnja: Stjepan Hauser otvorio nam je vrata kuće, ali i srca

Hauser odveo mladu pred oltar, a obitelj Vori se ljubi pred svima

Hauser objavio novi spot i poručio: 'Ja sam zapravo cijeli život u karanteni i izolirani samac'

Stjepan Hauser ima najsmješniji luftić na bazenu

Linker
18. travanj 2024 12:55