Čestitke!

Hrvatski nogometni reprezentativac oženio djevojku iz Grčke: ‘Kad se Bog uplete, događaju se čuda‘

Slike vjenčanja s dugogodišnjom djevojkom mladi je nogometaš podijelio na svojim društvenim mrežama te otkrio da su u bračnu luku uplovili u njegovom Varaždinu.

Hrvatski nogometaš i reprezentativac Dario Melnjak (28) oženio se dugogodišnjom djevojkom Georgiom Psorom u Varaždinu. Sretne vijesti sportaš je podijelio na svom Instagram profilu, otkrivši i da je svadbena ceremonija održana u petak, 6. studenog.

Par je pozirao na ulicama Varaždina, te su mladenci blistali od sreće. S lijepom Grkinjom Georgiom, Dario je u vezi četiri i pol godine, a otkrili su da im krajem ožujka stiže i prinova.

Vrijeme za čuda

"Kad se Bog uplete, događaju se čuda", napisao je mladoženja na Instagramu. Na nizu predivnih svadbenih fotografija vidi se da je Dario odabrao elegantno crno odijelo i leptir mašnu, a Georgija je odabrala dugu zlatnu haljinu. Svjetlucava haljina za vjenčanje naglasila je trudnički 'trbuščić' mladenke.

Dario je prije tjedan dana proslavio svoj 28. rođendan, također u društvu svoje sada već mladenke.

Dario Melnjak nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju od 2019., a trenutno igra za turski klub Çaykur Rizespor. Nogometaš je rodom iz sela nedaleko od Varaždina Krkanca, i upravo je u tamošnjem nogometnom klubu napravio prve nogometne korake.

Linker
17. travanj 2024 20:16