Svaka čast

I ludo i hrabro: Tatjana Jurić skočila u ledenu Krku kako bi spasila svoju vjernu prijateljicu

Dok su mirno šetale Skradinskom rivom, njezina ljubimica se poskliznula i upala u Krku. A ono što se poslije dogodilo shvatit će svatko tko voli životinje.

Ljubav prema životinjama posebna je vrsta ljubavi, a oni koji su "upoznali" taj osjećaj za svoje dlakavce bi napravili baš sve. To je dokazala i radijska voditeljica Tatjana Jurić koja je bez puno razmišljanja skočila u hladnu rijeku da bi spasila svoju kujicu Jack.

Kako je objasnila na Instagram storyjima na svom profilu, Jack je opala u Krku dok su šetale Skradinskom rivom. I to ne bi bilo veliki problem da Jack već nije starija kujica, koja slabije čuje i vidi, pa se Tatjana prestrašila, bacila mobitel na pod i u odjeći skočila u Krku te spasila Jack.

Čitajte i: Tatjana Jurić: ‘Kad sam objavila da odlazim s TV-a, urednik mi je rekao da to nitko ne radi. No, pronašla sam se‘

U jednom trenutku mislila je da će ili njoj ili Jack otkazati srce koliko je Krka u ovo doba godine hladna.

"You jump, I jump. Mi sezonu kupanja danas - otvorile! Ne preporučujem. Al‘ kakooo je palaaaaa, bubicaaaaa!", napisala je Tatjana na Instagramu, podijelivši fotku svoje ljubimice umotanu u dekicu, ali i trenutak pada i početak cijele drame.

Inače, mnogima omiljena radijska voditeljica je 10. veljače proslavila 40. rođendan, a kako je otkrila za Gloriju, proslavila ga je s najdražim ljudima.

"Za rođendan mi dolazi obitelj koja živi u inozemstvu pa ga se veselim proslaviti s najbližima, a svakako ću proslaviti i s frendicama - dogovorile smo večeru, vjerojatno ćemo otići u restoran, ali ću se potruditi ipak sama pripremiti neko dobro jelo", rekla je tada Tatjana.

Linker
15. travanj 2024 04:46