Nitko ih ne zanima

I on je konačno popustio: Jay Z otvorio Instagram profil i postao prva osoba koju prati Beyonce

I dok pop diva tu društvenu mrežu ima gotovo 10 godina, a prati je više od 200 milijuna ljudi, njen suprug je svoj profil otvorio tek sada.

Jedan od najvećih moćnika u glazbenom svijetu Jay-Z konačno je popustio i otvorio profil na Instagramu, iako je u kratkom vremenu prikupio nešto manje od dva milijuna pratitelja, on prati samo jedan - svoje žene Beyonce.

Super zvijezda hip-hopa odlučila je da će ova 2021. godina, godinama nakon svih nas, biti ta kada će otvoriti tu društvenu mrežu. Iako je skupio gotovo dva milijuna pratitelja, to je gotovo ništa prema broju onih koji prate njegovu suprugu. Beyonce na Instagramu prati 216 milijuna ljudi.

Pop diva se toj društvenoj mreži priključila još 2012., a gotovo 10 godina nije pratila nikoga - sve do sada. Brzo je zapratila profil Jay-Z, koji je tako postao jedina osoba koju prati na toj platformi.

Čitajte i: Svi detalji odmora u hrvatskoj: Jay-Z i Beyonce neće ovaj odmor pamtiti samo po jastogu s Vrnika

Brzo ga savladao

Glazbenik i producent za sada je objavio samo jednu stvar, plakat za film "The Harder They Fall". Riječ je o nadolazećem kaubojskom filmu na Netflixu, čija radnja govori o crnim kaubojima koji su uistinu postojali u američkoj povijesti.

Punim imenom Shawn Carter, profil je otvorio pod svojim umjetničkim nadimkom Jayz. Iako je nov u svijetu Instagrama, producent je savladao objavljivanje Instagram storyja gdje je objavio odbrojavanje do objave filma.

Linker
15. travanj 2024 08:43