njihova mala kraljica

Ima zanimljivo značenje: Nakon četiri mjeseca, Gigi Hadid otkrila ime svoje bebice

Slavna manekenka napokon je svijetu otkrila kako se zove kćerkica koju je dobila iz veze s pjevačem Zaynom Malikom. Samozatajna Gigi i ovu je vijest otkrila sasvim spontano i bez puno pompe.

Supermodel Gigi Hadid i njezin partner Zayn Malik svoju intimu pokušavaju zadržati za sebe što je više moguće.

Svoju trudnoću čuvala je u tajnosti sve do zadnjeg mjeseca, a možda bi i rodila u tajnosti da se njezin otac Mohamed Hadid nije izlanuo te otkrio da je presretan što će postati djed.

Gigi je velik dio trudnoće provela na obiteljskoj farmi u Pennsylvaniji gdje su joj društvo pravile sestra Bella i majka Yolanda te udovoljavale trudničkim željama mlade manekenke. U trudnoći su joj se najviše jela peciva bagles, otkrila je.

Bebica je stigla na svijet 23.rujna 2020. godine, a ponosni tata Zayn na Instagramu je objavio: "Naša djevojčica je stigla, zdrava i prekrasna".

Od tada Gigi često viđaju u šetnji s kolicima, a nekoliko je fotografija na kojima pozira u društvu kćerkice objavila na Instagramu, no mladi je par ime svog djeteta uspio zadržati u strogoj tajnosti.

Dobro čuvanu "tajnu" Gigi je nonšalantno objavila na Instagramu četiri mjeseca nakon rođenja djeteta i to promjenom svoj statusa u "Khaina mama".

Khai je ime arapskog porijekla te označava "osobu koja će biti okrunjena", "kraljevsku ličnost". Najčešće se daje dječacima. U Vijetnamu slično ime Kai, označava osobu koja je slatka, nježna i suosjećajna.

Linker
16. travanj 2024 01:04