Napokon onaj pravi

Intimno slavlje uz najbliže! Ariana Grande tajno se udala za dvije godine mlađeg trgovca nekretninama

Pop diva je rekla da dvije godine mlađem mešetaru nekretninama s kojim ju je spojila potraga za novim domom u Los Angelesu koji ju je zimus zaprosio nevjerojatnim prstenom i potom zatražio blagoslov njezine obitelji

Svako zlo za neko dobro – uzrečica je koja se može primijeniti na odnedavno udanu pop divu i sutkinju u televizijskom showu "The Voice", Arianu Grande (27). Svijet je, naime, obišla vijest o njezinom tajnom vjenčanju s dvije godine mlađim mešetarom nekretnina Daltonom Gomezom pred dvadeset članova obitelji i najbližih prijatelja na posjedu njegove obitelji u mondenom kalifornijskom gradu Montecitu. Htjeli su intimnu svečanost, bez pompe i pretjerane raskoši i to su ostvarili prošlog vikenda, izvješćuje magazin People. Čini se da nisu htjeli čekati da pandemija mine: oboje su imali slobodan vikend i odlučili su pred najbližima potvrditi ono što osjećaju već godinu dana i pol dana, koliko su u vezi. No malo je poznato da je pandemija Covida-19 utjecala na to da se zbliže tijekom zajedno provedene karantene i odluče vjenčati.

Čitajte i: Pohvalila se blještavim prstenom: Nakon niza tragedija, ima veliki razlog za sreću

Upoznali su se početkom prošle godine, a njihova veza otkrivena je nedugo nakon lanjskog Valentinova.

Neoprezno su izmijenili nekoliko poljubaca u baru, o čemu je izvjestio TMZ, a onda je pokrenuta medijska "istraga" kako bi se doznalo tko je zgodan mladić koji se toliko sviđa pjevačici hita "Dangerous Woman"? Svjesna kako će se ionako sve doznati, Ariana je na Instagramu prošlog proljeća pokazala novog dečka s kojim je završila u karanteni – markantnog agenta za nekretnine i zaposlenika tvrtke "Aaron Kirman Group" u Los Angelesu, specijalizirane za kupoprodaju luksuznih nekretnina. Dalton je zadužen za kupce s holivudske A liste, a kako je pjevačica lanjskog lipnja kupila luksuzni dom u Hollywood Hillsu, par je vjerojatno spojila potraga za njenim idealnim domom.

image
Par se vjenčao na posjedu njegove obitelji u Montecitu.
CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraljica marketinga i visokih tonova! Ariana Grande novim singlom provocira uoči izbora u SAD-u

Da nije riječ o avanturi, pokazala je u svibnju 2020. u spotu za duet „Stuck with U” s Justinom Bieberom, snimljenom tijekom karantene.

Tada je otkrila s kim je zaglavila unutar četiri zida, a njihov zagrljaj i ples u spotu bila je ujedno je bila službena potvrda njihove veze. Pokazalo se da su se zbližili jer su imali vremena upoznati se i posvetiti jedno drugome: početak zaključavanja proveli su u njezinom stanu u New Yorku, a potom su se preselili u Los Angeles gdje ju u prosincu zaprosio. Privukla ju je njegova je stabilnost i spremnost da joj se prilagodi. Ništa mu nije teško učiniti za nju, a upravo joj je to bilo potrebno poslije raskida zaruka s komičarom Peteom Davidsonom iz "Saturday Night Livea" u listopadu 2018. Daltonova prednost u odnosu na slavnog prethodnika je činjenica da ne dolazi iz slične ili još gore, iste branše, postojanost, odanost i smisao za „wow” geste.

Naime, isprosio ju je prelijepim prstenom s ukoso položenim dijamantima i nepravilnim biserom, radom njujorškog draguljara Jacka Solowa. Mladić je sudjelovao u dizajnu i inzistirao da u prsten ugradi baš taj detalj. Radi se, naime o biseru s igle za kravatu Arianinog djeda koji joj je nakon njegove smrti prije sedam godina darovala baka Marjorie. Iglu za kravatu baka je u međuvremenu dala preoblikovati u prsten - koji je Dalton poslao draguljaru. Poslije nevjerojatne prosidbe, mladić je proveo Božićne blagdane s njezinom obitelji kako bi ga bolje upoznali i dali mu blagoslov. S obzirom na ovakvu ljubavnu priču i trud koji je mladić uložio kako bi je osvojio i oženio, čini se da je Ariana Grande našla pravog.

Linker
19. travanj 2024 14:53