hit na društvenim mrežama

Kraljica marketinga i visokih tonova! Ariana Grande novim singlom provocira uoči izbora u SAD-u

Spot za singl "Positions" nije mogao izaći u bolje vrijeme. Uoči predsjedničkih izbora u SAD-u, svi pričaju o Bidenu i Trumpu, no sada im je show ‘ukrala‘ 27-godišnja glazbenica koja obara rekorde.

Ariana Grande vlasnica je jednog od najvećih vokala današnjice, a usto je prava majstorica marketinga. Naime, u jeku predizborne kampanje u Americi, Ariana je najavila svoj šesti album, a spotom za najavni singl "Positions" oduševila je svijet. U spotu, naime, Grande je u Bijeloj kući i mijenja svoje uloge. Među njima je i ona predsjednice za stolom u Ovalnom uredu. Dok svi pričaju o finalnoj debati američkih predsjedničkih kandidata Donalda Trumpa i Joea Bidena, Arianin spot stigao je na plodno tlo.

I to toliko da je svega pet sati od objave, postigao milijune pregleda te je na vrhu glazbenog trendinga u SAD-u, ali i mnogim drugim zemljama u svijetu. Pjesma se u rekordnom roku popela na vrh američkog iTunesa, a reakcije na društvenim mrežama oduševljavaju.

"Tko je pobijedio u predsjedničkoj kampanji? Ariana Grande", piše korisnik Twittera, a drugi dolazi s idejom: "Arianu za predsjednicu".

Nedavno je 27-godišnja pjevačica najavila novi album, rekavši da jedva čeka predstaviti ga publici. Njezina web stranica otkriva da bi svijetlo dana šesti album trebao ugledati 30. listopada. Posljednji album donio je Ariani pet nominacija za Grammyja, a popeo se i na prvo mjesto Billboardove ljestvice. Ništa manja očekivanja nisu ni ovog puta - Ariana hrabro ide prema svjetskom glazbenom tronu i ništa je ne može zaustaviti.

Čitajte i:

Ariana Grande izbacila je novi miris: ‘To je intergalaktički san o ženstvenosti i moći‘

Grammy 2020. u moru osrednjosti: Ariana Grande pretjerala, modna petica otišla karizmatičnoj glumici

Zdravlje Ariane Grande je puno gore nego što se mislilo: ‘Jako sam bolesna‘

Linker
24. travanj 2024 15:43