BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
STIGAO JE R.E.M.

Ariana Grande izbacila je novi miris: 'To je intergalaktički san o ženstvenosti i moći'

Obožavatelje mlade američke pjevačice zasigurno će oduševiti vijest da je njihova omiljena zvijezda izbacila još jedan miris.

Obožavatelje mlade američke pjevačice zasigurno će oduševiti vijest da je njihova omiljena zvijezda izbacila još jedan miris.

Ariana Grande (27), američka pop i R&B pjevačica te glumica, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Cat Valentine u televizijskim serijama Victorious (glavnu ulogu imala je Victoria Justice) te Sam & Cat (u kojoj je glumila uz Jennette McCurdy), izbacila je još jedan miris.

Šesti je to po redu njen parfem, kojega je nazvala R.E.M., a svijetom kola vijest kako je riječ o bajkovitoj kreaciji.

Press

Miris je očito dobio naziv po popularnoj pjesmi s njena albuma "Sweetener", dok ambalaža, odnosno bočica, asocira na spot za pjesmu "Break Free" iz 2014.

Novi miris R.E.M. već je u prodaji i dostupan je na stranicama web shopa Ulta Beauty. Njegova cijena ovisi o veličini, pa ćete tako za najmanji morati izdvoji oko 255 kuna (40 američkih dolara), a za najveći oko 409 kuna (64 američkih dolara). Kao dar kupcima za dva veća pakiranja, web shop je pripremio moderan ruksak u boji leda, a promotivna akcija traje do isteka zaliha.

Miris "uhvaćen" u kristalu, jer baš tako izgleda bočica, opisuju kao "intergalaktički san o ženstvenosti i moći". Svaka kap otpušta note smokve, sljeza, slane karamele, lavande i slatkih cvijetova kruške.

"R.E.M. je miris koji nema granica, dajući vam snagu i hrabrost da sanjarite još više. Inspirisan je Arijaninom ljubavi prema svemiru i univerzimu. Njegova 'kozmička' kompozicija je slatka, voćna, gurmanska i orijentalna, prepuna iznenađenja" stoji u službenom priopćenju.

Poznato je kako Ariana ima "nos" za dobre (i nagrađivane) mirise, pa se svi nadaju kako će i ovaj biti jednako poželjan. Podsjetimo, R.E.M. miris dolazi nakon Clouda, Moonlighta, Ari by Ariana Grande, Sweet Like Candy i Thank U, Next mirisa.


ČITAJTE I:

Parfemi kao mirisni bijeg od stvarnosti: Svakim otvaranjem bočice vode nas u neki ljepši svijet

Rasprodat će se u sekundi: Superpopularni street style brend Supreme izbacuje prvi ruž za usne

Napokon i do Hrvatske: Beauty brend Jessice Albe stigao u poznati online dućan!

Divan potez Guccija: Za novu kampanju prvi put u povijesti brend angažirao modela s Downovim sindromom

I Maja se bacila u prodaju kozmetike: Njen brend zove se MASHÙ, a prvi proizvod već je oduševio

Linker
26. travanj 2024 07:01