INSTAGRAM
Omiljen domaći par

Ivan Šarić i Korana Gvozdić na devetu godišnjicu otkrivaju svoj recept za uspješan odnos: ‘To su najveći testovi za vezu‘

Poznati par u travnju je dobio sina Olivera koji je rođen čak mjesec i pol prerano. No, iz svega su izašli još jači te su nam otkrili koliko im je sinčić promijenio život.

Poznati par u travnju je dobio sina Olivera koji je rođen čak mjesec i pol prerano. No, iz svega su izašli još jači te su nam otkrili koliko im je sinčić promijenio život.

Komičar Ivan Šarić i njegova zaručnica, bivša voditeljica i manekenka Korana Gvozdić proslavili su važan datum - devetu godišnjicu veze. Oboje su na Instagramu posvetili nekoliko redaka svojoj boljoj polovici uz simpatične fotografije. I inače dijele zabavne i smiješne situacije iz privatnog života, zbog čega su jedan od omiljenih domaćih parova.

"Slavimo 9 godina moja Koki i ja. Što smo sve prošli i doživjeli zajedno... I koliko toga nas još čeka! Sretna ti godišnjica jube! Znam da ne voliš kad to govorim javno, ali postoje ovakvi trenuci kad je skroz prihvatljivo... -Ja sam najbolje što ti se dogodilo. Nema na čemu", u svom stilu je napisao Šarić na Instagramu uz fotografiju jedne njihove vožnje skuterom.

Čitajte i: Iskreno o 37 dana u bolnici: ‘Dala bih sve da je Šarić mogao biti sa mnom, da mi obriše suze i kaže da će sve biti u redu‘

Ni Korana njemu nije ostala dužna, napisavši: "Trebam te da me nosiš kao i na samom početku… Tu sam da se glupiram s tobom kad nas nitko ne gleda, tu sam da ti čuvam leđa - uvijek i zauvijek, tu sam i za modne savjete čak i sada kad ih (hvala Bogu) više ne trebaš… A što se plesa tiče? Imamo novog u ekipi, ja ću s guštom pričekati svoj red. 9 godina stari moj, 9 godina!".

A u razgovoru za Gloria.hr Korana nam je otkrila da postoji više teorija kada su se baš upoznali te da se više ni sami ne mogu sjetiti. "Jedino oko čega smo se složili je to da je upoznavanje bilo dvije do tri godine prije samog početka veze", rekla nam je Korana koja je sa zaručnikom od 2012. godine.

Povezale su ih teškoće

A da razmišljaju i o braku dokazali su 2016. kada su se zaručili na grčkom otoku Zakynthosu, no vjenčanje još ne planiraju. Ipak, njihov odnos prošao je kroz mnoge izazove koje su uspješno savladali.

"Za današnje stanje i čvrstoću naše veze mislim da nije zaslužna neograničena količina sretnih trenutaka. Smatram da su nas dvoje baš jako zbližili izuzetno teški trenuci kroz koje smo tijekom godina oboje prolazili. To su najveći testovi za neku vezu. Zahvalna sam što smo iz njih izlazili jači i zajedno", kazala je Korana.

Čitajte i: Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji: ‘Naš sinčić borac je od prvog dana‘

Jedna od tih teškoća koja se srećom dobro završila jest rođenje njihovog sina Olivera koji se rodio prerano - iako je termin bio u lipnju, maleni je došao na svijet 13. travnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Zbog toga je s majkom proveo neko vrijeme u bolnici dok ne ojača. Tata Ivan ga je prvi put uživo vidio nakon mjesec i pol dana od rođenja, što je bio vrlo emotivan trenutak.

"Izlazak iz bolnice, točnije susret s Ivanom ne mogu riječima opisati, taj naš zagrljaj i njegov prvi susret sa sinom...i sad mi oči zasuze kad se sjetim. Naš dolazak kući taman prije njegovog rođendana bio je jedan od najboljih poklona koje sam mu ikad dala. U bolnici sam uspjela skombinirati i mali slatki poklon. Tata i sin dobili su iste dekice s njihovim imenima. Naše malo slavlje je bilo intimno, lijepo i emotivno", otkrila je Korana za Gloria.hr u lipnju.

Sada nam je ispričala da je sinčić i njoj i Ivanu jako promijenio život u emotivnom smislu: "Čudno je to zapravo...dobili smo malu divnu osobicu i kako bi Ivan u šali rekao 'koju poznajemo jedva šest mjeseci', a voliš ju do neprepoznatljive razine i zaštitio bi je cijelim svojim bićem. Ponekad si međusobno samo tiho kažemo 'hvala' i znamo na što se to odnosi".

Odgoj djeteta vrlo je izazovan za svakog roditelja, no važno je naći vremena i za sebe, kao i za partnera. To itekako znaju i Korana i Ivan koji uspiju u svom hektičnom rasporedu i uživati.

"Guštamo u tim kratkim trenucima! Nije lagano, niti smo mislili da će biti. Nakon svega što smo prošli, umor nam dođe kao pjesma. Život je dobio dodatan smisao", poručila je Korana, a mi im želimo još puno lijepih trenutaka, kako sa sinom, tako i onih samo njihovih!

Linker
26. travanj 2024 16:11