najveća sreća

Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji: ‘Naš sinčić borac je od prvog dana‘

Iako je termin bio u lipnju, sinčić Korane Gvozdić i Ivana Šarića na svijet je stigao dva mjeseca ranije. Presretni roditelji danas su svoju sreću podijelili na društvenim mrežama.

"Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - OLIVER 13.04.2021. „ pohvalila se danas Korana Gvozdić na svom Instagramu objavivši fotografiju na kojoj se svo troje drže za ruke.

Golemu sreću podijelio je i komičar Ivan Šarić: „Oliver. Ja tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira”.

Početkom veljače sretni je par upravo s Glorijom podijelio vesele vijesti – da će uskoro postati roditelji.

"Beba stiže u lipnju, tada je termin, osjećamo se super, presretni smo i uzbuđeni", kazao je Ivan Šarić tada. Simpatičan par istovremeno je objavio fotografije na svojim Instagram profilima. Korana i Ivan pokazali su njezin trudnički trbuščić. "Imam sve na svijetu, nas troje", napisala je voditeljica.

image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

No, iako je termin porođaja bio u lipnju, Oliver je na svijet uranio, ali majka i beba su kao pravi borci izdržali najteži period i napokon su stigli u topli dom.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić ekskluzivno o trudnoći za Gloriju: ‘Beba nam stiže u lipnju‘

Čestitke zbog prinove ne prestaju stizati. Brojni kolege i prijatelji putem društvenih mreža šalju najljepše želje. „Čestitam, želim ti da svaki dan dobiješ i daš tonu ljubavi”, piše voditelj Zoran Šprajc. „Šaljemo puse , čestitke, zagrljaje i pozivnicu za šetnju” piše pjevačica Maja Šuput. Emotivna je i Doris Pinčić: „Dobri ljudi odgojit će dobro dijete. Sigurna sam”.„Bravooo mama, bravo tata i dobrodošao Oliver”, napisala je Ivana Mišerić.

Linker
20. travanj 2024 13:03