MARKO TODOROV/CROPIX
Prisjetila se lijepih trenutaka

Ivana Mišerić prvi put progovorila o velikom gubitku: ‘Da mi je s tobom još samo tri minute‘

Radijska voditeljica je na društvenim mrežama napisala emotivno pismo pokojnoj majci, no o tom gubitku nitko nije ništa znao sve do sada kada je Ivana konačno smogla snage. I to na poseban dan.

Radijska voditeljica je na društvenim mrežama napisala emotivno pismo pokojnoj majci, no o tom gubitku nitko nije ništa znao sve do sada kada je Ivana konačno smogla snage. I to na poseban dan.

Današnji dan u znaku je rođendana domaćih i stranih slavnih dama. Naša Severina i kraljica Elizabeta II., koja je nedavno ostala bez svoje životne ljubavi, princa Philipa, obilježavaju svoj dan. No, danas bi rođendan slavila i majka Ivane Mišerić kojoj je radijska voditeljica posvetila objavu na svom Instagram profilu.

Prisjetila se tako svoje voljene majke 'Bube' koju je izgubila te je o ovom gubitku tek sada javno progovorila. U emotivnoj objavi pokazala je koliko joj znači majka s kojom je voljela izaći na kolače i kavu.

Čitajte i: Ljubavni brodolomi u 2020.: Grdović se rastao nakon 22 godine braka, a Ivana Mišerić iselila iz stana

"Znala je reći : ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam, Buba. Malo bi godina danas proslavila... Evo, baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bih se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bih... ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem. Glas, pozivi, tvoja blagost postojanja u ovom trenu najviše mi nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu.

Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više. Da mi je samo još 3 minute. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru, Bubica... i smij se. Sretan ti rođendan", napisala je Mišerić.

Čitajte i: Ivana Mišerić udarila kontru nelagodnoj situaciji: 'Ptica je spremna, miš se ne boji! Idem po krila!'

Inače, voditeljica je 2006. godine izgubila oca, a njegov nenadani odlazak zauvijek ju je obilježio, kao i svakoga tko u kritičnim godinama izgubi oslonac u životu. Jednom prilikom je rekla kako joj tata jako nedostaje te ga još uvijek sanja.

Linker
26. travanj 2024 00:03