kome će pripasti?

Ivana, Mojmira i Doris: Ženski voditeljski trojac u lovu na Zlatni Studio

Četvrta medijska nagrada Zlatni Studio u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice prvi je put u potpunosti ženska.

Ivana Paradžiković (Nova TV), Mojmira Pastorčić (RTL) ili Doris Pinčić (HRT) - koja će od njih ponijeti tu tituluznat će se 20. veljače u izravnom prijenosu naPrvom programu HRT-a.

Voditeljica i urednica magazina Provjereno u istoj kategoriji je i lani slavila, a sada je zahvaljujući glasovima naših čitatelja ponovno ušla u finale.

"Radimo od doma, ne viđamo se i ne družimo, a to može biti pogubno za funkcioniranje redakcije. No, i u samoizolaciji smo uspjeli odraditi dvije emisije. Novinari su intervjuirali sugovornike putem videopoziva, a ja sam snimila emisiju iz dnevnog boravka", kaže Ivana Paradžiković.

image
Ivana Paradžiković
Press foto

Urednica i voditeljica RTL Direkta prvi se put osobno našla u nominacijama za Zlatni Studio, a među prvima joj je čestitao kolega Zoran Šprajc.

"Velika je stvar to što smo zadržali kvalitetu i u godini kad Šprajca nije bilo pet mjeseci, kad su umjesto mene uređivali Ivan Skorin ili Petar Panjkota, a ja sjedila u studiju. Svima nam mnogo znači kad na kraju godine netko kaže: - Hej, vi ste među najboljima", govori Mojmira Pastorčić.

Voditeljica emisije Dobro jutro, Hrvatska nominirana je prvi put.

"Jedan od razloga što sam došla na HRT su baš ljudi. Nisam htjela propustiti priliku da radim s nekime kao što je Duško Ćurlić, odmjeren i pristojan čovjek kojeg sam gledala odmalena. Ili, primjerice, Barbara Kolar, pojam voditeljice. Pitam se hoćemo li imati od koga učiti kad oni odu", kaže Doris Pinčić, kojoj je pripala čast i da vodi ovogodišnju Doru.

image
Doris Pinčić
Press foto
Linker
18. travanj 2024 23:45