šokantne izjave

Javile se još četiri žrtve: Optužbe glumice kojima upire prstom u Marilyna Mansona bile se utemeljene

Evan Rachel Wood u 18 godina starijeg Mansona zaljubila se kad je imala samo 18 godina, ni ne znajući kakav je pakao čeka. U višegodišnjoj vezi, slavni glazbenik maltretirao ju je na razne načine, a njezinu priču potvrđuju tužne priče drugih žrtava.

Glumica Evan Rachel Wood, koju mnogi pamte po ulozi u seriji "Westworld" istupila je u javnost šokantnim izjavama vezanim za svog slavnog bivšeg zaručnika.

33-godišnja Evan Rachel otkrila je kako ju je 52-godišnji glazbenik Marilyn Manson godinama strašno zlostavljao, nakon što su još četiri žene istupile u javnost.

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson hodali su tri godine, a zatim se zaručili u siječnju 2010. godine te krajem iste godine okončali vezu.

Kad su se upoznali glumica je imala samo 18 godina, a on je već bio slavan - i 18 godina stariji.

image
Marilyn Manson i Evan Rachel Wood 2010. godine, za vrijeme zaruka
KEOLA/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

"Ime mog zlostavljača je Brian Warner, svijetu poznatiji kao Marilyn Manson", stoji u izjavi koju je objavila glumica.

"Počeo me 'pripremati' kad sam bila tinejdžerica i strašno zlostavljao godinama. Manipulirao je sa mnom i prao mi mozak kako bi me natjerao da se ponašam podčinjeno. Ovdje sam kako bih razotkrila opasnog muškarca i brojne industrije koje ga podržavaju, dok ne uniši tuđe živote. Stojim uz brojne žene koje više ne žele šutjeti", objavila je glumica na Instagramu.

image
Evan Rachel Wood istupila je u javnost sa šokantnim optužbama protiv bivšeg zaručnika
MAYER/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Mansonove žrtve pate od istih simptoma

Prema pisanju Vanity Faira, još su četiri žene otkrile svoje tužne priče u kojima opisuju kako ih je Manson seksualno i psihički zlostavljao, a sve su otkrile da zbog njega pate od PTSP-a, noćnih mora i depresije. Sve žrtve su zaključile da je vrijeme da prekinu šutnju i istupe - kako bi spasile potencijalne nove žrtve.

Svoje psihičko stanje i odnos prema ženama Mason nije skrivao ni pred novinarima.

U jednom intervjuu izjavio je kako mašta o tome da lubanju svoje bivše, Evan Rachel Wood, smrska čekićem, a u drugom intervjuu je rekao: "Svaki put kad bih je nazvao, a zvao sam je 158 puta, porezao bih se po licu ili tijelu. Htio sam da fizički prikažem bol koju mi je nanijela".

Mansonov pravni tim do sada je zanijekao sve optužbe.

Linker
25. travanj 2024 01:16