AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sve poriče

Javio se i glazbenik: Marilyn Manson nazvao optužbe izvrtanjem stvarnosti, jedna žena mu lajkala

Nakon što je pet bivših partnerica, uključujući i glumicu Evan Rachel Wood, optužilo pjevača za fizičko i emocionalno zlostavljanje, on je to sve porekao.

Nakon što je pet bivših partnerica, uključujući i glumicu Evan Rachel Wood, optužilo pjevača za fizičko i emocionalno zlostavljanje, on je to sve porekao.

Američki glazbenik Marilyn Manson progovorio je o optužbama za zlostavljanje koje je podignulo pet žena s kojima je u prošlosti bio u vezi. Istog dana kada su progovorile i žrtve navodnog zlostavljanja, Manson je podijelio izjavu na Instagramu.

"Očito moj život i moja umjetnost već su dugo vremena magneti za kontroverze, ali ove nedavne tvrdnje o meni su stravično izvrtanje stvarnosti. Moje intimne veze uvijek su bile potpuno sporazumne s partnericama istomišljenicima. Bez obzira na kako - i zašto - drugi su sada odabrali lažno predstavljati prošlost, i to je istina", napisao je Manson. Na toj je objavi uklonio opciju ostavljanja komentara, a lajkala mu je supruga Lindsay Usich.

Progovorilo pet žrtava

Glumica Evan Rachel Wood istupila je u javnost šokantnim izjavama vezanim za svog slavnog bivšeg zaručnika. Ova 33-godišnja glumica otkrila je kako ju je 52-godišnji glazbenik strašno zlostavljao, nakon što su četiri žene istupile u javnost.

image
Evan Rachel Wood i Marilyn Manson na setu serije 'Mildred Pierce' u doba njihove veze.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Evan Rachel Wood i Marilyn Manson hodali su tri godine, a zatim se zaručili u siječnju 2010. godine te krajem iste godine okončali vezu. Uz Evans optužbe su podignule i Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan i umjetnica koja se predstavlja kao Gabriella.

Čitajte i: Javile se još četiri žrtve: Optužbe glumice kojima upire prstom u Marilyna Mansona bile se utemeljene

Mansonova izdavačka kuća Loma Vista Recordings priopćila je da će u svjetlu "uznemirujućih navoda" koje su iznijele Wood i druge žene, tvrtka odmah prestati s daljnjom promidžbom njegovog novog albuma.

"Zbog ovih zabrinjavajućih događaja, odlučili smo da nećemo više raditi s Marilynom Mansonom na ikakvim budućim projektima", stoji u priopćenju.

Linker
26. travanj 2024 01:48