Stvarno si je dao truda

Je li ovo najava vjenčanja? Ben Affleck pripremio Jennifer Lopez ogromno iznenađenje za Valentinovo

Trenutno najslavniji par, koji je lani obnovio svoju vezu nakon 16 godina, kao da se natječe tko će jedno drugom iskazati veću ljubav i privrženost. Ovoga puta pobijedio je Ben. Njegov dar je izazvao pravu pomutnju!

Nakon što se Jennifer Lopez (52) javno pohvalila što će za Dan zaljubljenih dobiti od Bena Afflecka (49), jedino što možemo reći jest da je glumac lud od ljubavi. Naime, slavnoj pjevačici i glumici njezin dragi planira darovati - personalizirani spot.

Lopezov originalni glazbeni video za pjesmu "On My Way", koji je premijerno prikazan u prosincu, Affleck je nadopunio kadrovima njihove veze između 2002. i 2004. Video traje četiri minute, a J.Lo je posve „izbacio iz cipela”.

"Ovo mi je ozbiljno otopilo srce", ushićeno je komentirala Lopez, prema pisanjima People.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Objašnjavajući zašto je već otkrila dio Affleckovog dara, latino diva je rekla da je bila previše sretna i uzbuđena kad joj je rekao o čemu se radi.

"Istina je da je video vrlo osoban i inače bi ga podijelila samo sa svojim "užim krugom", no morala sam svijetu pokazati kakav je Ben zapravo romantik. Jedva ga čekam pogledati cijelog. Ben mi je pokazao samo mali dio", rekla je Lopez, koja je već ranije otkrila kako njih dvoje planiraju provesti Valentinovo.

Čitajte i: Jennifer Lopez o velikoj novosti u svom životu: 'Nitko nije bio više iznenađen od nas'

"Mislim da bismo tijekom dana mogli otići na nogometnu utakmicu koja se igra na stadionu u Inglewoodu, a večernje planove ti neću otkriti. No, naravno da imamo neke aseve u rukave. Oboje smo vrlo romantični i volimo Valentinovo”, ispričala je Lopez novinaru magazina People.

image

Owen Wilson i Jennifer Lopez u novom filmu 'Marry me'.

UNIVERSAL PICTURES

Najava vjenčanja?

Lopezino uzbuđenje oko Valentinova zapravo je očekivano budući da je njoj i Benu ovo prvi blagdan zaljubljenih otkako su se pomirili lanjskog proljeća. A mediji nagađaju da u Affleckovom daru vidi i skrivenu poruku, s obzirom na to da je pjesma „On My Way” zapravo glazbena podloga njezinom filmu znakovitog naslova ”Marry Me” (Udaj se za mene).

Zanimljivu poruku krije i priča filma prema kojoj se dvije superzvijezde (tumače ih J.Lo i Owen Wilson) trebaju vjenčati pred brojnim fanovima. S nagađanjima medija slažu se i obožavatelji slavnog para. Neki od njih još od lani navijaju da ovo dvoje konačnu stanu pred oltar, na kojem su korak do bili 2004., prije nego što su raskinuli dvogodišnje zaruke.

Linker
15. travanj 2024 05:12