Simpatična sedmorica

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša staje pred oltar: Procurile fotke s momačke zabave na Sardiniji

Iako svoj privatni život čuva kao zmija noge, Marko Pjaca dopustio je svojim prijateljima da potvrde kako uskoro ženi svoju dugogodišnju djevojku. U simpatičnim izdanjima, dečki se trenutno zabavljaju na brodu koji je usidren u Porto Cervu na Sardiniji.

Hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac Marko Pjaca uskoro će stati pred oltar. Naime, njegovi kolege i prijatelji su na svojim profilima na društvenim mrežama objavili fotografije s Markove momačke zabave na Sardiniji.

Tamo se muško društvo odlično zabavljalo, a imali su i iste outfite - šarene košulje, kratke hlačice i šešire, osim Pjace koji je nosio košulju s uzorkom zebre. S Markom su slavili Vlaho Veneti, Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

Čitajte i: Pogledajte fotografije s vjenčanja Andreja Kramarića i njegove Mije! O ovoj vjenčanici će se još dugo pričati!

Marko je u vezi s dugogodišnjom djevojkom, studenticom fizioterapije Marijom Pavičić koja je na spomenutu fotografiju odreagirala komentarom "vratite mi ga čitavog", po čemu se može zaključiti da je definitivno riječ o momačkoj zabavi, a to je potvrdila i objava njegova prijatelja Filipa koji je ispod fotografije stavio emotikon zaručničkog prstena i hashtag #momacka.

Inače, Marko je glasio kao najveći talent hrvatskog nogometa, a nakon dugotrajnih problema s ozljedama, konačno je uspio uloviti konstantu u dresu Genoe CFC. Pjaca je s 21 godinom otišao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura, a nakon ozljede bio je na "posudbama" u Schalkeu, Fiorentini i Anderlechtu.

Čitajte i: Hrvatski nogometni reprezentativac oženio djevojku iz Grčke: 'Kad se Bog uplete, događaju se čuda'

image
Marko Pjaca ljubi svoju djevojku Mariju nakon pobjede Hrvatske nad Islandom na Svjetskom nogometnom prvenstvu FIFA 2018.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Iako svoj privatni život čuva od očiju javnosti, svojedobno je opisao idealnu djevojku: "Mora biti zanimljiva i da možemo razgovarati o svemu. Treba razumjeti posao kojim se bavim i brojna putovanja, a opet, mora biti tu za mene kada smo zajedno, jednako kao i ja za nju. Nije mi važno je li plava, smeđa ili crna".

Čini se da je upravo u Mariji pronašao što je tražio, a s njom je 2018. snimio i reklamu za jedan poznati brend šampona.

Linker
18. travanj 2024 06:07