svaka čast

Jedan od najvećih glumaca današnjice s obitelji boravio u Esplanadi! Shannon mahao fotografu dok je napuštao Zagreb

Michael Shannon uhvaćen je kako u društvu supruge i kćerkica napušta hotel Esplanadu. Dosad nije bilo poznato što ova zvijezda radi u Zagrebu, no kada je shvatio da je razotkriven - mahnuo je fotoreporteru.

Proslavljeni američki glumac Michael Shannon s obitelji je danas napustio zagrebačku Esplanadu. Kada je i zašto stigao u Hrvatsku i odlazi li iz Zagreba na naše more - nije poznato. Samozatajna zvijezda otkrivena je tek pri odlasku iz kultnog hotela, iz kojeg je izašao u društvu supruge Kate Arrington i njihove dvije djevojčice. I dok neki na fotografe reagiraju loše pa psuju i pokazuju im srednji prst, ovaj veliki glumac mahnuo je fotografu agencije Cropix kada je shvatio da ga je njegov objektiv uhvatio.

image
RONALD GORSIC/CROPIX

Čitajte i: Raj u secesijskoj vili na Lošinju! Doznajemo detalje obiteljskog odmora Rogera Federera

Čitajte i: Stigao na otok: Zvijezda europskog nogometa nije odoljela jednom drugom sportu na našoj obali

Shannon je, inače, dvaput bio nominiran za Oscara, a tijekom više od dva desetljeća uspješne karijere glumio je u nekim od najvećih filmova svih vremena. Nije mala stvar debitirati u "Beskrajnom danu" uz Billa Murraya, igrati glavnu ulogu u izvrsnom "Obliku vode" Guillerma del Tora i oduševiti u "Carstvu poroka". Ovi projekti tek su manji dio Shannonove karijere koju nisu zasjenili nikakvi skandali.

image

RONALD GORSIC/CROPIX

Živi samozatajno, veliki ispušni ventil mu je glazba, a istoj je ženi vjeran od 2002. godine. Sa suprugom Kate u braku je od 2018., no u vezi su od 2002. godine. Tijekom zajedničkih godina, par je dobio kćerkice Sylvie i Marion, koje su s roditeljima stigle u Hrvatsku. Obitelj je stigla iz New Yorka, gdje godinama žive.

image
RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 05:49