Getty Images Wild Turkey
Nadahnjuju ga

Jedan od onih koje slava nije promijenila: Matthew McConaughey opet pokazao veliko srce

Oskarovac Matthew McConaughey nedavno je postao profesor na teksaškom sveučilištu u Austinu na smjeru radio, televizija i film koji je svojevremeno pohađao, a iako je jako zaposlen i slavan, uvijek odvoji vremena za 'obične' ljude i pridruži se humanitarnim akcijama pa je tako ovog puta na svoj način pokazao zahvalnost vatrogascima koji su se danima borili s požarom.

Glumac Matthew McConaughey je članovima organizacije za pomoć u katastrofama i grupi volontera pomagao u pripremi 800 obroka s roštilja za kalifornijske vatrogasce koji su se danima borili s vatrenom stihijom.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 01: Wild Turkey
Getty Images Wild Turkey

Tim je pripremio i dodatnih 800 obroka za mjesna prihvatilišta za beskućnike.Njihov je angažman dio dobrotvorne kampanje volontera grupe "Wild Turkey Bourbon" koja se svake godine organizira pod nazivom "Sa zahvalnošću".

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 01: Wild Turkey
Getty Images Wild Turkey

Ove su godine volonteri u suradnji s članovima organizacija za pomoć u katastrofama "BBQ Relief" odlučili pomoći kalifornijskim vatrogascima. McConaughey je kreativni direktor grupe "Wild Turkey Bourbon" koja priprema jela s roštilja za potrebite, u ovom slučaju za vatrogasce koji se bore protiv požara u Kaliforniji.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 01: Matthew McConaughey prepares food during Wild Turkey
Getty Images Wild Turkey

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 01: Matthew McConaughey arrives for Wild Turkey
Getty Images Wild Turkey

McConaughey i njegov tim prvobitno su planirali u Los Angelesu prisustvovati svečanosti u čast svima onima koji su prošle godine sudjelovali u gašenju požara Woolsey koji je poharao područje oko Los Angelesa i Malibua, no s obzirom na nedavne nove požare plan se izmijenio.

"Kada smo planirali ovogodišnji roštilj u Kaliforniji, mojemu drugom domu, nismo ni slutili da će nas ponovno pogoditi razorni požari. Sretni smo što smo danas ovdje kako bismo vam se zahvalili na onome što za nas činite i što nadahnjujete druge da se uključe i pomažu svojim zajednicama", kazao je glumac.

McConaughey je ranije ove godine sudjelovao u svečanostima na Sveučilištu Texas u Austinu na kojemu je diplomirao 1993. godine.

Linker
11. travanj 2024 08:42