NIJE MU OSTAO DUŽAN

Jeffu Bezosu nije se baš svidio flert DiCaprija i njegove djevojke: ‘Leo, dođi ovdje, želim ti nešto pokazati‘

Jedan od najbogatijih čovjeka na svijetu pokazao je da se zna šaliti na vlastiti račun te je odgovorio na snimku koja je postala viralni hit!

Ovogodišnja glamurozna večer Lacma Art + Film Gala okupila je najpoznatija lica svjetske scene, a zanimljivosti na zabavi nije nedostajalo. Pomno birane i upečatljive outfite holivudskih zvijezda o kojima se prvotno pisalo, sada je zasjenila scena u kojoj su glavni akteri jedan od najbogatijih čovjeka na svijetu - Jeff Bezos, njegova djevojka Lauren Sanchez i glumac Leonardo DiCaprio, a koja je postala apsolutni viralni hit.

Tijekom zabave milijarderski osnivač Amazona i njegova djevojka odlučili su se, naime, pozdraviti s DiCaprijem, a svi su primijetili kako Lauren zadivljeno gleda u slavnog glumca, dok Bezos gotovo nezainteresirano stoji sa stane.

Čitajte i: Jeff Bezos ‘na sva usta‘ hvali novog muža svoje bivše žene: ‘Dan je sjajan momak, sretan sam zbog njih‘

Srce se ne kupuje

"Ajme Jeff, baš si smiješan", "Niti sa svim bogatstvom svijeta ne možeš kupiti ženino srce", "Shvaćam da zadirkujete DiCaprija, ali budimo iskreni, trebali biste razgovarati s Lauren Sanchez o javnom flertu s drugim muškarcima kad je s vama. Možda to odobravate, ali mislim da su njezini postupci bili malo pretjerani", "Govor tijela nikad ne laže", "Leo ti je ukrao curu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Čitajte i: Milijarder odlučio otići s vodećeg mjesta Amazona: Tko je čovjek koji će zamijeniti Jeffa Bezosa?

No, ni Jeff Bezos nije ostao dužan zadirkivanju javnosti, kao ni svom "suparniku" DiCapriju te je pokazao da se itekako zna našaliti na vlastiti račun.

"Leo, dođi ovdje, želim ti nešto pokazati", napisao je Bezos u opisu fotografije na kojoj drži tablu s natpisom: "Oprez, strma litica. Koban pad". Fotografija je odmah oduševila javnost pa su nastali novi memeovi, na koje se još čeka samo reakcija Leonarda DiCaprija.

Žena zbog koje je okončao brak dug 25 godina

image

Par je vezu objavio početkom 2019.

JEN LOWERY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Jeff i Laura inače su bili ljubavnici prije nego što je on okončao svoj 25 godina dug brak s MacKenzie Scott, a zbog njega je voditeljica ostavila i svog supruga Patricka Whitesella. Vijest je objavio početkom travnja 2019. godine, a samo dan kasnije Laura je objavila da se rastaje od svog supruga. Njihova veza tada je postala top vijest brojnih stranih tabloida, a par od onda redovito uživa u svakom zajedničkom trenutku i brojnim putovanjima.

Linker
20. travanj 2024 11:00