Instagram
Ovo se zove idila

Jelena Lešić odrađuje još jedan medeni mjesec u osami: 'Daleko, bez gužvi, buke i naguravanja'

Bivša misica i tv voditeljica Jelena Lešić odlučila se za idiličnu izolaciju sa suprugom i njegovim sinom. Stigla je na Palagružu gdje nema problema s gužvom, pa uživa u tišini i druženju sa svojom malom obitelji i prijateljima.

"Lista želja se smanjila za jedno mjesto. Palagruža. Daleko, bez gužvi, pre*eravanja da prostite, buke, naguravanja... Samo more, tišina i uživanje.", napisala je Jelena Lešić kraj fotografija na kojima uživa na svjetioniku, čini se da je napokon došla na svoje. Nakon što je mnogima donijela sreću kao Loto djevojka sada ispunjava želje sebi.

Na svjetioniku Palagruža je minimalno trajanje najma sedam noći (obavezno od subote do subote), ako se koristi transfer Plovputa. Za noćenje treba izdvojiti 710 kuna.

instagram Jelena Lešić


Naziv Palagruža potječe od starogrčke riječi pelagos što označava otvoreno, debelo more.

"Volim planirati putovanje, zaželjeti se nove lokacije i onda odbrojavati dane. To me veseli. Sada uživam u proljeću i iščekujem ljeto koje uvijek provodim u Hrvatskoj. Ne pada mi na pamet otići negdje na ljeto kada je kod nas predivno!", rekla je u nedavnom intervjuu, a otkrila je i u čemu još ima sreće.

"Krešimir i ja smo jako slični tako da se odlično slažemo i privlače nas iste destinacije"", rekla je Jelena, a čime ju je osvojio sažela je nekoliko riječi...

"Mogla bih ja sad roman napisati na tu temu, ali sažet ću to na par riječi: zrelost, racionalnost, otvorenost, drugačiji pogledi na život. I da, nasmije me svaki dan do suza."

Čitajte i:

Jelena Lešić privatno: Ne nosi šminku, vikendima je na Lošinju, a brak joj cvijeta iako ona i suprug žive na dvije adrese

TAJNA MOJE LJEPOTE: Jelena Lešić otkriva trikove uz pomoć kojih njezina koža blista i bez šminke

EKSKLUZIVNO! UDALA SE JEDNA OD NAJLJEPŠIH HRVATICA: Jelena Glišić rekla veliko 'DA'

Linker
10. travanj 2024 07:46