PLES SA ZVIJEZDAMA

Jelena Perić osvojila plesni maraton pa zaplakala od emocija na iznenađenje

Make up artistica, influencerica, ali i blogerica još je jednom oduševila u zabavnom showu s partnerom Markom Mrkićem, a od uzbuđenja koji su joj priredili kandidati, nije mogla suspregnuti suze.

Televizijski show, zabavnog formata Ples sa zvijezdama bliži se kraju pa je samim time uzbuđenje kandidati sve veće i napetije. Jedni brišu suze od sreće, drugi su razočarani ispadanjem, dok treći u krugu natjecanja naporno uvježbavaju plesne korake u želji za pobjedom. Kandidata je sve manje, natjecanje sve uzbudljivije, a plesne izvedbe zvijezda i njihovih mentora postaju iz epizode u epizodu sve atraktivnije i zanimljivije.

Ove nedjelje zabavni show su obilježile legendarne izvedbe Eurovizije, a sedam parova na plesnom maratonu je istovremeno plesalo latino plesove. Bilo je zanimljivo gledati parove koji su trebali prepoznati o kojem se točno plesnom stilu.

U želji da pokažu koliko su zapravo savladali latinskoameričke plesove i koliko su improvizirali na ponuđenu glazbenu podlogu, vidjeli smo i tko ima najbolju energiju među parovima, tko je najviše naučio tijekom showa, i koliko su bodova osvojili.

image

Jelena Perić i Marko Mrkić

LUKA DUBROJA/NOVA TV

Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri je zabilježila Jelena Perić koja je zbog emocija koje je doživjela na podiju zaplakala, a potom doživjela ugodno iznenađenje kada je primila rođendansku tortu u emisiji gdje su joj kandidati veselo pjevali rođendanske stihove. Slavlju i čestitkama se pridružio i njezin suprug, bivši nogometaš Igor Bubnjić, s kojim ima sina Tea.

''Danas slavim dvostruko. Starija za godinu i sretna što imam ovo malo pilence'', poručila je Perić na Instagram storyju prije nastupa u showu, dok pozira sa svojim malenim sinčićem u zagrebačkom parku.

Show je ovog puta bio nemilosrdan prema Bojani Gregorić Vejzović i Gordanu Voglešu, koji su ispali iz emisije iako su u prethodnim emisijama osvajali zavidan broj bodova.

Publika je na kraju večeri ponovno presudila. Večeras su bili nemilosrdni prema Bojani Gregorić Vejzović i Gordanu Voglešu, a glumica je gledateljima poručila. - Zahvalna sam na divnim prijateljstvima koje sam stekla, a s Gordanom se nastavljam družiti na latino satovima. Šminka je bila čudo, uspjeli su zakamuflirati mojih pet šavova na glavi. I za kraj svima želim da sa 50 plešete kao ja!

''Zahvalna sam na divnim prijateljstvima koje sam stekla, a s Gordanom se nastavljam družiti na latino satovima. Šminka je bila čudo, uspjeli su zakamuflirati mojih pet šavova na glavi. I za kraj svima želim da s 50 plešete kao ja!'', poručila je Gregorić nakon ispadanja gledateljima.

Linker
23. travanj 2024 02:32