Jelena Veljača
 Instagram/privatni album
TRI GENERACIJE

Jelena Veljača: 'Taj odnos je za mene ostao ideal muško - ženskog odnosa'

Fotografija Jelene Veljače njene kćerkice Lene i bake Ruže koja je proslavila 90. rođendan u potpunosti je rastopila Instagram pratitelje, a scenaristica i glumica odala je koju životnu pouku je naučila od najmoćnije ženske figure svoje obitelji.

Scenaristica, kolumnistica i zaljubljenica u modu Jelena Veljača na svom Instagramu objavila je neodoljivu fotografiju tri generacije žena u obitelji i poslala moćnu poruku. Predstavila je baku Ružu koja je prije nekoliko dana proslavila svoj 90 rođendan. Na fotografiji Jelena, Lena i baka Ruža sjede oko torte i pušu svjećice. Jelena nam je otkrila koje je životne mudrosti i gene naslijedila od svoje bake.

Instagram/privatni album
Jelena Veljača, baka Ruža i Leni

Moja baka je karakterno izuzetno blaga, topla i stabilna tako da se bojim da nisam ništa naslijedila osim izdržljivosti i tvrdoglavosti. Imala je fascinantan život, selila se nebrojeno puta po cijeloj Jugoslaviji s malim djetetom, i sve je mogla sama. Ostala mi je vječna inspiracija do danas. Damski je podnosila sve životne neuspjehe, nikad nije cviilia. Bila je i nevjerojatno ravnopravna i cijenjena od strane mog dida, svog muža, i taj odnos je za mene ostao ideal muško-ženskog odnosa. Nikad nisam čula povišen ton ili netrpeljivost - priča Jelena s divljenjem.

Instagram/privatnialbum
Dražen Čuček, Jelena Veljača i Lena u zagrljaju

36-godišnja akademska glumica sa 11 godina starijim suprugom, glumcem Draženom Čučekom uživa u ulozi majke i supruge. Kći Lena (2) koja se rodila u prosincu 2015. uspjela ju je već naučiti vrlo slatku lekciju. "Lena me naučila lakoći postojanja. Svemu se veseli i to je zarazno", kaže nam Jelena koja se zbog kćerkice veselo spuštala niz sniežne bregove za vikend.

Instagram/privatni album
Jelena Veljača i Lena

Linker
24. travanj 2024 22:21