slažete li se?

Jennifer voli tradicionalan pristup: ‘Nema šanse da koristim aplikacije, više volim kad me netko pozove van‘

Glumica ne želi pokleknuti pred novitetima koje je u svijet ljubavi donijela tehnologija.

Unatoč pandemiji, bila je ovo uzbudljiva godina za Jennifer Aniston, barem što se posla tiče. O ljubavi glumica već tradicionalno daje informacije na kapaljku - no ovog se puta otvorila. Zvijezda serije "Prijatelji" otkrila je da je otvorena za novu ljubav, no ima i mišljenje o svijetu aplikacija za dejtanje. U razgovoru za People otkrila je što misli o tom digitalnom svijetu ljubavi.

"Apsolutno ne. Držat ću se normalnog načina odlaska na spojeve. Kad te netko pozove van. To je način koji ja preferiram", odgovorila je Jen uz smijeh na pitanje bi li ikada koristila aplikacije te vrste.

Dok je za (tradicionalno) dejtanje itekako raspoložena, ne žuri joj se u još jedan brak. "O bože, ne znam. Nemam to u vidu. Interesira me naći fantastičnog partnera i jednostavno živjeti ugodnim životom, da se zabavljamo zajedno. To je sve čemu se nadam. Ne treba to biti uklesano u kamen i pravne dokumente", objasnila je Aniston.

Čitajte i: Jennifer Aniston - žena na meti! Hoće li ikada prestati pritisak na jednu od omiljenih svjetskih glumica?

Nakon dva braka, radije bez papira

Ova 52-godišnja glumica iza sebe ima dva braka s kolegama - od 2000. do 2005. bila je udana za Brada Pitta, od drugog supruga Justina Therouxa rastala se 2018. nakon dvije godine braka i gotovo sedam godina veze.

Glumica je uz drugu sezonu uspješne serije "The Morning Show", nedavno s kolegama predstavila i posebni specijal emisije "Prijatelji", osim toga uživa u druženju s prijateljima kao i s njenim ljubimcima troje pasa: Clyde, Sophie i Lord Chesterfield.

"Sada sam zaista na miru. Imam posao koji volim, imam ljude u životu koji su mi sve, imam predivne pse. Ja sam vrlo sretno i blagoslovljeno ljudsko biće", kazala je Jennifer. Održavanje ovog unutarnjeg mira postiže meditacijom, odvajanjem vremena da promatra zalazak sunca svake večeri, a pomažu joj i tehnike koje je naučila na terapijama.

Linker
18. travanj 2024 11:33