televizija je njihov dom

Još nije gotovo: Kardashiani završavaju show koji ih je proslavio, ali već pripremaju novi

Kris Jenner još se jednom iskazala u ulozi menadžerice. Nakon showa, koji je potrajao 20 sezona i njezinim kćerima donio planetarnu slavu i nezamislivo bogatstvo, dogovorila je još jedan unosan posao...

Obitelj Kardashian/Jenner, koja se proslavila reality showom "Keeping Up With The Kardashians", još se ne namjerava u potpunosti oprostiti od televizije.

Premda su najavili kako će 20. sezona njihovog showa, koji je startao 2007. godine, biti i posljednja, Kardashiani su već potpisali multimilijunski ugovor sa streaming servisom Hulu.

image
Emisija "Keeping Up With The Kardashians" s emitiranjem je krenula 2007. godine
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Naime, najpoznatija "momadžerica" na svijetu, Kris Jenner, bez problema je pronašla način da sebi i svojim djevojčicama osigura prihode uz pomoć kojih će nastaviti živjeti lagodnim životom na koji su navikli, a Hulu je bio više nego sretan što je slavna lica uspio "ugrabiti" za sebe, pišu strani mediji.

Još nije poznato o kakvom se tipu emisije radi, kuha li se još jedan reality show ili serija inspirirana životima sestara Kardashian/Jenner, no poznato je da su ugovorom obećale osmisliti originalan sadržaj za servis Hulu.

Novom poslovnom prilikom slavne obitelji na Twitteru se pohvalila mama Kris, koja je napisala: "Presretna sam što mogu najaviti suradnju s kućama Hulu i Star za 2021. godinu".

image
Najpoznatija "momadžerica" na svijetu pobrinula se za budućnost svojih djevojaka
AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Neki fanovi se nadaju da će se djevojke iz klana Kardashian/Jenner još jednom naći ispred kamera, dok drugi smatraju da će svoju priču ovaj put pričati kroz druge glumce.

Linker
14. travanj 2024 19:43