druženje sa zvijezdom

‘Kad je čula odakle dolazim, oduševila se‘: Iris Cekuš snimila kampanju s poznatom ‘očajnom kućanicom‘

Poznata manekenka otkrila je za Gloriju.hr kakva je poznata glumica uživo i što joj se najviše svidjelo u našoj zemlji.

Hrvatska manekenka i voditeljica Iris Cekuš danas je brozpotezno sletjela u Pariz kako bi snimila kampanju s L'Oréal Paris, a kolegica na setu joj je bila, ni manje ni više nego - "očajna kućanica" Eva Longoria.

Glumica, koja je zaštitno lice L'Oréal proizvoda za kosu, otkrila nam je Iris, bila je iznimno pristupačna i ljubazna.

"Riječ je o nekoliko reklama, a uz Evu sam u jednom i ja. Jako smo to brzo snimili pa sam se vratila u Zagreb isti dan. Eva je vrlo karizmatična, simpatična, pristupačna i vrckava te smo u pauzama tijekom snimanja uspjele pročavrljati o mnogim temama - od pandemije, preko Nove godine, putovanja, privatnih stvari do njezine tekile koju proizvodi", ispričala nam je Iris.

image

Iris Cekuš i Eva Longoria

PRIVATNI ALBUM

O snimanju novih epizoda serije "Očajne kućanice" nisu razgovarale, kaže Iris, no zato joj se poznata glumica pohvalila da je prošlih godina bila u Dubrovniku i Splitu.

"Oduševila se kad sam joj rekla otkud sam. Jako joj se svidjela Hrvatska te nas je pošteno nahvalila - i ljude i hranu i more", rekla je Iris koja se nada da će još koji put moći surađivati s Evom.

Čitajte i: Atena kroz oči Iris Cekuš: Fina hrana, dobra organizacija i veličanstven pogled s Akropole

Manekenki je ova godina počela dosta zanimljivo i užurbano, za razliku od prošle dvije kada je pandemija stavila većinu projekata na čekanje. Iris nakon Pariza čeka još putovanja, a početkom veljače, kaže, putuje na Mauricijus.

image

Iris Cekuš

PRIVATNI ALBUM

"Tamo također imam snimanje i to je prvi put nakon početka pandemije da poslovno putujem van Europe. Obično sam snimala u Francuskoj, Italiji i Njemačkoj, tako da se baš veselim odlasku na egzotične destinacije", priča Iris koja je sa suprugom, modelom Pedrom Soltzom i prijateljima Novu godinu dočekala u Meksiku.

Pedra je upoznala 2010. u Milanu na snimanju kampanje za jedan brend, a 2011. su postali roditelji danas 10-godišnje kćeri Lare. Obitelj jako voli putovati, a ljubav prema putovanjima prenijeli su i na svoju kćer koju kad god stignu vode sa sobom.

Linker
08. travanj 2024 03:56