MASTERCHEF

Kad se ugase kamere kreće show: Trojac chefova objavom na društvenim mrežama nasmijao pratitelje

Chefovi Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin odlično se slažu i van seta, a to su pokazali humorističnim objavama na društvenim mrežama. Jedno je sigurno - zajedno se baš odlično zabavljaju.

Publici nije trebalo dugo da zavoli novu postavu popularnog kulinarskog natjecateljskog showa Masterchef koji se nakon pet godina vratio na televiziju. Chefovi Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović žiri su koji natjecateljima mora pružiti podršku, ali i znati dati i pokoju kritiku kako bi napredovali u showu. No, dio je gledatelja dramaturgija showa razočarala te su u komentarima na društvenim mrežama pisali kako se show više bazira na emocijama pa ponekad sliči na kakvu epizodu španjolske sapunice, no isprofilirani kuhari na te se komentare previše ne obaziru.

U najnovijoj objavi na društvenim mrežama, miljenik žena, kuhar Melkior Bašić podijelio je zajedničku fotografiju sa seta. Često ozbiljni na malim ekranima, sada su pokazali svoju humorističnu stranu - na glave su stavili perike. Damir s dučakom plavom kosom, Melkior s kratkom svijetlo-smeđom, a Stjepan je nešto između. Pratitelji su ih odmah obasipali raznim komentarima.

"Melkior, bez kose si mnogo ljepši", napisala mu je pratiteljica, dok su drugi pisali kako su svi troje baš jako zgodni te kako ih podsjećaju na neki rock bend.

Damir Tomljanović je napravio korak dalje pa s kolegom Melkiorom objavio fotografiju gdje je dvojac tijekom fotografiranja koristio filtere. Nabujale i napućene usne, ponovno su nasmijale svijet društvenih mreža.

"U chefa Melkiora usne kao u Nevena Ciganovića. Ajme! Chef Vuki je pobjegao", napisala je obožavateljica.

O privatnim problemima

Neki od njih u javnost su izašli i s ne tako humorističnim pričama, već teškim životnim situacijama. Primjerice, Melkior je za Gloriju priznao kako mu je dijagnosticirana autoimuna bolest Hashimoto.

image

Melkior Bašić

NOVA TV

"U samo dva mjeseca izgubio sam dvadeset kilograma. Bolest je bila jedan od razloga. Štitnjača napada podmuklo, niste ni svjesni što vam se događa. Simptome koje sam osjećao sam pripisivao drugim stvarima, gužvi na poslu, stresu, premalo sna… Nije mi padalo na pamet što je uzrok, dok nisam krenuo na razne pretrage i dobio dijagnozu. Tada mi je bilo puno lakše shvatiti svoje stanje i nositi se s njim", rekao je Melkior.

Čitajte i: Ispovijest chefa Melkiora Bašića: 'Naglo sam izgubio 20 kilograma i doznao dijagnozu. Oporavio sam se tek za godinu dana'

S druge strane, Stjepan Vukadin je za magazin Gloria govorio o teškom djetinjstvu, odrastanju u ogromnom krugu uže obitelji te o tome kako je neko vrijeme razmšljao da ide za svećenika.

Čitajte i: Nesuđeni svećenik Stjepan Vukadin: 'Već nakon dva mjeseca veze, znao sam da ću oženiti Katarinu'

image

Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom

SASA BURIC/CROPIX CROPIX
Linker
20. travanj 2024 15:47