SASA BURIC/CROPIX
Privatni život kulinarske zvijezde

Nesuđeni svećenik Stjepan Vukadin: ‘Već nakon dva mjeseca veze znao sam da ću oženiti Katarinu‘

Najmlađi član žirija "MasterChefa" prvi put govori o svojim najmilijima, supruzi Katarini i njihovom sinčiću Gabrielu te izazovnom djetinjstvu koje je obilježio skroman život u obitelji sa šestero djece, kao i odluka da bude svećenik.

Najmlađi član žirija "MasterChefa" prvi put govori o svojim najmilijima, supruzi Katarini i njihovom sinčiću Gabrielu te izazovnom djetinjstvu koje je obilježio skroman život u obitelji sa šestero djece, kao i odluka da bude svećenik.

Domaća gastro scena dosad nije imala kuhara čiji je životopis tako osebujan kao onaj Stjepana Vukadina (28). Najmlađi član tročlanog žirija emisije “MasterChef” odrastao je u obitelji sa šestero djece, školovao se za svećenika, a na karijeri bi mu mogli pozavidjeti i dvostruko stariji kolege.

Uz to što je u proteklih desetak godina bio na čelu kuhinja nekoliko poznatih restorana, za svoje gastronomske kreacije već je dobio i preporuku Michelina.

- Više ne mogu otići ni u trgovinu a da me putem netko ne zaustavi, no na to sam bio spreman kad sam lani prihvatio poziv Nove TV - govori Stjepan Vukadin za novi broj magazina Gloria, kojemu je televizijski izazov došao nakon najvažnijeg događaja u privatnom životu.

U ljeto 2020. njegova supruga Katarina (28) rodila je dječačića Gabriela, koji je imao samo sedam mjeseci kad je njegov tata dobio angažman u showu.

- U početku mi je bilo teško jer sam puno vremena provodio u Zagrebu, a doma sam dolazio svaki drugi vikend. Srećom da je Gabriel stvarno dobro dijete, tako da se supruga nekako snalazila bez mene. Nedavno je počeo izgovarati prve riječi, a trenutačno se najviše voli igrati s loncima i kuhačama - priča kuhar koji je zbog izgleda pridobio simpatije brojnih gledateljica.

Stjepanova supruga kaže da joj ne smeta što su žene odmah primijetile njegove prodorne plave oči i muževnu figuru. Katarina i Stjepan zaljubili su se prije pet godina, a početkom studenog proslavit će drugu godišnjicu braka.

Kako je upoznao svoju suprugu, kakav je tata, što radi kad ne kuha - kao i još mnoge nepoznate detalje o kuharskoj zvijezdi iz Splita - čitajte u novom broju magazina Gloria, uz koji vam poklanjamo Lesnina XXXL magazin 'Kreativni dom' s kuponima za povoljniju kupnju i kupone s popustima za shopping u Tower centru Rijeka!

image
GLORIA

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ Ljubav mi je važna, ali volim biti sam

DINO JELUSIĆ Iz učionice na svjetsku turneju

JAN DE LONG I ŁUKASZ SĘDZIELOWSKI Hrvatska, naša nova domovina

GLORIA OSOBNO PANEL 'NOVA JA' Mila Elegović otkriva zašto koristi filere i botoks

PETRA PUPIĆ Recept za uredan život

KUHINJA MARTINE LINARIĆ Plan za nutritivno bogat dan

PUTOVANJE: TIBET Glumica Suzana Nikolić na krovu svijeta

FELJTON: ADELE Potraga za srećom u glazbenim hitovima

Linker
04. srpanj 2024 05:17