SLAVLJE U KUĆI

Kakva rođendanska čestitka za člana filmske dinastije! U petom braku s trideset godina mlađom čeka novu bebicu

Buran privatni život oskarovca Nicolasa Cagea ne gubi na zanimljivosti: peta supruga Riko Shibata s kojom čeka svoje treće dijete mlađa je od njegova starijeg sina.

Ljepšu rođendansku čestitku holivudski glumac Nicolas Cage nije mogao ni zamisliti: danas slavi 58. rođendan, a jučer je saznao da će ovog ljeta treći put postati otac. Njegova supruga Riko Shibata (27), Japanka iz Kyota, s kojom se nakon godinu dana veze vjenčao lanjskog Valentinova u Las Vegasu priopćila mu je, naime, da nosi njihovo dijete koje će se roditi ovog ljeta.

Ironijom sudbine Cageovo treće dijete bit će mlađe od njegovih unuka, sedmogodišnjeg Luciana Augustusa, 6-godišnjeg Sorina, te jednoipolgodišnjih blizanki Cyress Zare i Venice Zohar koje je njegov sin Weston Coppola Cage (31), glumac i glazbenik, dobio u svoja tri braka.

image

Nicolas Cage i Riko Shibata u shoppingu

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nicolas Cage starijeg je sina dobio u vezi s glumicom Christinom Fulton: rođen je 26. prosinca 1990. i četiri je godine stariji od očeve pete supruge.

image

Nicolas Cage sa sinom Westonom Coppolom Cageom 2019.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njegova prva supruga bila je proslavljena glumica Patricia Arquette, s kojom se razveo 2001. nakon šest godina braka. Nakon nje je s Lisom Marie Presley, kćeri kralja rock’n’rolla izdržao 107 dana prije nego što je podnio zahtjev za razvod. S trećom suprugom Alice Kim dobio je sina Kal-Ela (16): skupa su izdržali 12 godina, što je Cageov osobni rekord, jer je nakon nje u braku s Erikom Koike izdržao puna četiri dana prije nego što je podnio zahtjev za razvod 2019.

Čitajte i: Mislili smo da znamo sve o Paris Hilton, a ona slika ulja na platnu i poslovno carstvo seli u virtualnu stvarnost

S Riko Shibata vjenčao se 16. veljače 2021.: mlada je pred matičara stigla u tradicionalnom japanskom svečanom kimonu, a mladoženja u smokingu s dizajnerskim potpisom Toma Forda.

image

Nicolas Cage, Riko Shibata i Alex Wolff na dodjeli nagrada Gotham Awards lanjskog studenog

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Premda ih je pandemija koronavirusa 2020. razdvojila na pola godine - zbog epidemioloških mjere i zabrane putovanja, Riko nije smjela šest mjeseci iz Japana, a Cage je to vrijeme proveo na svom ranču u Nevadi, ta je razdvojenost njihovu vezu samo dodatno učvrstila, jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Linker
24. travanj 2024 19:51