PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Kraj se bliži

Kanye West napokon se oglasio o razvodu: Evo što traži od svoje uskoro bivše supruge

Kim Kardashian zahtjev za razvod podnjela je 19. veljače ove godine, no Kanye je na njih tek sada odgovorio. Prema nekim izvorima reperu je ova odluka jako teško pala.

Gotovo dva mjeseca nakon što je reality zvijezda Kim Kardashian predala papire za okončanje braka s reperom Kanyeom Westom, on je konačno dao odgovor. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao magazin Us Weekly, 43-godišnji glazbenik traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece - North (7), Saint (5), Chicago (3) i Psalm (23 mjeseca).

Čitajte i: 'Nije mu dobro': Kanye West teško podnosi prekid s Kim Kardashian, dok se ona fokusirala na posao i djecu

Dakle, ono što reper zahtijeva ne razlikuje se od prohtjeva njegove uskoro bivše supruge. Naime, Kim ni u ludilu ne želi ocu zabraniti viđanje djece, ali želi da to radi izvan imanja s privatnim otvorenim bazenom i vinogradom u Hidden Hillsu, iz kojeg se pjevači iselio. Ipak, zajedničko skrbništvo ne znači nužno dogovor 50/50 jer će Kim djeci vjerojatno postati primarni skrbnik.

I West i Kardashian naveli su "nepomirljive razlike" kao razlog rastave i nisu naveli datum kada su se razdvojili.

Bivši par na istoj je stranici i što se tiče njihovih financija. Prema časopisu Forbes, oboje su milijarderi, no jedno od drugog neće tražiti novčanu potporu te će sami podmiriti troškove parnice. Prije vjenčanja 2014. potpisali su predbračni ugovor pa će imovinu podijeliti onako kako piše u tom dokumentu.

Čitajte i: Kim i Kanye već mjesecima ne žive zajedno: Brak im je na rubu propasti i to su gotovo u potpunosti prihvatili

image
Kim i Kanye kada su još imali sretan brak.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako im je brak prije bio stabilan, nevolje u raju počele su s Westovom kandidaturom za predsjednika SAD-a, kada je u nekoliko navrata javno govorio o njihovim tajnama te otkrio da je Kim skoro pobacila njihovu najstariju kćer. Njegovi ispadi vrlo su poljuljali Kiminu vjeru u svog supruga te je odlučila već narušenom odnosu stati na kraj.

Angažirala je moćnu odvjetnicu Lauru Wasser koja je bila inspiracija glumici Lauri Dern za ulogu u filmu "Marriage Story" zbog koje je osvojila Oscara.

Linker
13. studeni 2021 21:16