JASON MERRITT/RADARPICS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
sve priznao

Kanye West ne prestaje šokirati: Njegova nova pjesma otkriva tužnu istinu o braku s Kim Kardashian

Nakon što ju je javno osramotio i otkrio neke od njihovih najvećih tajni, sada na novom albumu priznaje i da ju je varao dok su odgajali njihovu djecu.

Nakon što ju je javno osramotio i otkrio neke od njihovih najvećih tajni, sada na novom albumu priznaje i da ju je varao dok su odgajali njihovu djecu.

Otkako je pušten u javnost, ne prestaju kontroverze oko novog albuma Kanyea Westa 'Donda'. To mu je deseti studijski album, a izdavačka kuća Universal Music Group navodno ga je pustila bez njegovog odobrenja.

Osim toga, blokirali su i pjesmu Jail 2, na kojoj je gostovao kontroverzan reper DaBaby, optužen za maltretiranje stanodavca i suočen s brojnim tvrdnjama žena o zlostavljanju. Na pjesmi je sudjelovao i Marilyn Manson, također glazbenik za kojeg nekoliko žena tvrdi da ih je seksualno zlostavljao.

Čitajte i: Kanye West nije odobrio puštanje albuma, ali to je palo u drugi plan zbog Kim Kardashian, jesu li se pomirili?

No, ni to nije kraj drami koju Kanye West očito jako voli. Naime, novoj pjesmi "Hurricane" 44-godišnji reper govori da je prevario tadašnju suprugu Kim Kardashian West nakon što su dobili njihovo prvo dvoje djece.

image
Ovo mu je deseti studijski album.
TIMPONE/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ponašam se prebogato

Imam i novu curu

I znam što je istina

I dalje 'igram' nakon dvoje djece".

Izvor blizak Kanyeu kaže da su ovi stihovi "na neki način njegovo svjedočanstvo o svemu što je učinio krivo i njegovoj isprici i preuzimanju odgovornosti". U stihovima se čini da West spominje i kalifornijsku rezidenciju koju je nekoć dijelio s Kim, a koji je predstavljen u izdanju Architectural Digest prošle godine.

Čitajte i: Veliki povratak kontroverznog repera Kanyea Westa kroz posvetu pokojnoj majici koja će razgaliti njegove fanove

Bez obzira što su pred razvodom, Kim se pojavila na njegovim eventima na kojima je promovirao svoje nove pjesme. Na posljednjem, reality zvijezda je došla u haute couture Balenciaga vjenčanici i potpuno zapanjila fanove. Mnogi su se pitali znači li to da će se slavni par pomiriti, no čini se da je to bio samo show za publiku.

"Kim i Kanye još se uvijek smatraju obitelji i nastavljaju se podupirati i privatno i poslovno", rekao je izvor za Entertainment. Njihova djeca North i Saint također su se pojavili na pozornici što je publiku potaklo na glasno skandiranje, a između ostalog, dramatičan Kanye se i "zapalio" netom prije Kiminog dolaska.

Njegov novi album, koji je nazvao po svojoj pokojnoj majci Dondi, postigao je nevjerojatan uspjeh - na Apple Musicu u prvom danu izlaska albuma samo u SAD-u preslušan je više od 60 milijuna puta.

Linker
26. travanj 2024 23:05