Bez filtera

Kći Michaela Jacksona progovorila o djetinjstvu: ‘Tata me je naučio da sve u životu moram zaraditi‘

Kći preminule pop zvijezde otvorila se slavnoj manekenki i otkrila kako je izgledalo njezino djetinjstvo na ogromnom imanju punom igračaka.

Njezinoga oca, pop zvijezdu Michaela Jacksona, mnogi optužuju za neprimjereno ponašanje prema djeci, ali glumica, glazbenica i model Paris Jackson (22) ispričala je kako je njezino djetinjstvo bilo idealno. Razgovarajući s manekenkom Naomi Campbell u serijalu 'No Filter' na YouTubeu, naglasila je kako joj je otac usadio snažne radne navike i eklektični glazbeni ukus.

'Tati je bilo jako stalo da budemo kulturni, da imamo dobro obrazovanje, a ne samo da nam pokaže glamour, hotele s pet zvjezdica', kazala je Paris. Iako je začeta u glavnom gradu Francuske, a rođena u Los Angelesu, kći Michaela Jacksona priznala je da je odrastala po cijelom svijetu. Slavni glazbenik volio je voditi svoju djecu sa sobom, pa su oni, a uz Paris su tu bili stariji brat Michael Joseph Jackson, Jr. (24) i mlađi brat Prince Michael Jackson II, od najranijih dana putovali na najrazličitija mjesta.

'Nisu to bili samo velegradovi poput Londona ili New Yorka, luksuzna mjesta za bogataše, vodio nas je i u zemlje Trećega svijeta te nam pokazivao cijeli spektar čovječanstva', kazala je Paris Jackson.

image
Paris Jackson u razgovoru s Naomi Campbell za YouTube show 'No Filter with Naomi'
NO FILTER WITH NAOMI/FERRARI/PROFIMEDIA

Mlada glazbenica rođena je u braku Michaela Jacksona i Debbie Rowe. No, nakon njihovog razvoda 1999. potpuno skrbništvo dobio je njezin otac, pa su se čak pojavili tračevi da je pjevačev brak od samog početka bila samo ekonomska transakcija u kojoj je on dobio djecu, a Debbie Rowe novčanu naknadu.

Čitajte i: Za sve okrivili horoskop: Paris Jackson nakon dvije godine okončala 'divlju vezu' s glazbenikom

Najveći uzor

Paris je imala samo 11 godina kada je njezin otac preminuo u lipnju 2009., ali i sama priznaje da je i do danas on ostao njezin najveći uzor.

'Od najranijih dana morali smo zarađivati za stvari. Ako smo htjeli pet igračaka morali smo pročitati pet knjiga. Osjećaj da smo to zaradili, a ne da nam je poklonjeno, ostao je u meni do današnjeg dana. I dalje sam svjesna da sve moram zaraditi, da mi se ništa neće dati samo zato što sam kći Michaela Jacksona', kazala je Paris Jackson.

image
Michael Jackson 2009. sa svojom djecom: Michaelom Josephom, Paris Michael Katherine i Princeom Michaelom Jacksonom II.
ODURAN/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ODURAN/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

'Moram raditi... Idem na audicije, čitam scenarije, doista se trudim', govori kći Michaela Jacksona.

Zasad se taj trud isplati. Prije nekoliko tjedana bila je model u promidžbenoj kampanji za novu kolekciju modne dizajnerice Stelle McCartney, a prošlog studenog objavila je svoj debitantski album 'Wilted'. Iako su njezina pjesmu uglavnom indie folk ugođaja poput Lane Del Rey, a nimalo poput velikih hitova njezina oca, Paris priznaje da joj je on uzor.

'Volio je klasičnu glazbu i jazz. I hip hop i R&B, a naravno i Motown zvuk. No, nije bježao ni od Top 40 hitova, rock glazbe... To su sve utjecaju koje sam upijala tijekom djetinjstva. Ako poslušate moj album čut ćete još puno drugih uzora, od filmskih skladatelja poput Hansa Zimmera i Dannyja Elfmana do rock grupa poput Radiohead i Manchester Orchestra', otkrila je Paris Jackson.

Linker
18. travanj 2024 13:18