Slobodan je

Kedžo prebolio virus: ‘Lijep je osjećaj disati svjež zrak. Molim vas, nosite masku‘

Glazbenik je objavio kako je konačno ozdravio od koronavirusa te da je napokon izašao iz kuće.

Bez težih posljedica pjevač Damir Kedžo prebolio je koronavirus, a nakon što je više od dva tjedna proveo u samoizolaciji, javio se 'sa slobode' svojim pratiteljima na Instagramu.

"Dragi moji. Nakon dva i pol tjedna doma, lijep je osjećaj biti vani i disati svježi zrak. Lijepo je biti na ulici, u dućanu, ali nakon osobnog iskustva s Covidom, još vas više molim da nosite masku i držite distancu", upozorio je Kedžo.

Pjevač je obznanio i da se već bacio na posao, tako u studiju priprema nove glazbene poslastice. "Drago mi ja što sam napokon u studiju, snimam pjesmu koja me ježi od glave do pete. A to je dobar znak", napisao je Damir.

Do sad bio u izolaciji

Početkom mjeseca, točnije 6. listopada, pjevač je na Instagramu objavio video u kojem je kazao da je pozitivan na Covid.

"Dragi moji, moram podijeliti s vama da sam pozitivan na Covid - 19. Nalazim se doma, u izolaciji sam i osjećam se dobro. Sljedećih 14 dana komunicirat ćemo online i čekati da sve ovo prođe. Čuvajte se, nosite maske, mjerite temperaturu i ako bilo što posumnjate javite se svom liječniku", napisao je Kedžo uz objavljeni video.

Naš pobjednik Dore 2020. prije nego je obolio do koronavirusa, sudjelovao je i u kratkom dokumentarnom filmu o otkazanom ovogodišnjem Eurosongu pod nazivom 'Eurovision 2020: The Caneclled Coronavirus Year'.

Linker
17. travanj 2024 12:00