DOBROTVORNA AKCIJA

Kendall Jenner Meksikancima gradi domove, bori se za održivost, ali i dalje je optužuju za kopiranje

Limitirana kolekcija njezinog brenda sadrži majice, kape i čarape s logom 818 Tequille, a u samu su liniju uvedene i zimske jakne, zimske kape i trenirke.

Poznati model Kendall Jenner lansirala je novo limitirano izdanje svoje 818 Tequile kako bi podržala održivost koja je sve bitnija za naš planet i 'ruralnu meksičku zajednicu' jer se upravo u Meksiku proizvodi njen slavni alkoholni brend.

'Umjesto tradicionalne Kendalline linije, 818 Tequila nastavlja svoju misiju vraćanja planeti', rekao je predstavnik brenda za Daily Mail.

Kupnjom ovog proizvoda, svaki kupac podržava svjetsku ideje održivosti za zdraviji planet, a Tequilla 818 je u stalnom partnerstvu sa S.A.C.R.E.D., neprofitnom organizacijom sa sjedištem u SAD-u koja podržava ruralne meksičke zajednice u kojima se tekila proizvodi.

image

Brend Tequila 818 Kendall Jenner

THEHOLLYWOODFIX.NET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, gostujući u emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon rekla je da će od otpada iz proizvodnje tekile početi proizvoditi opeke.

“U našoj destileriji pronašli smo način da iskoristimo otpad od agave, vlakna agave i otpadne vode te izgradimo ovu održivu ciglu koju ćemo donirati zajednici Jalisca”, izjavila je 25-godišnja zvijezda.

Slavni model koji potječe iz modne dinastije Kardashian/Jenner ranije se suočila s optužbama za iskorištavanje meksičkih radnika koji proizvode njenu tekilu, no sad se odlučila odužiti domaćem stanovništvu na ovaj kreativni način.

image

Kendall Jenner na neobičan način promovira održivost.

IAMKEVINWONG.COM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Top ili flop? Manekenka Kendall Jenner obula sandale oko kojih se i dalje lome koplja

Kći Kris Jenner izjavila je: "Uz spašavanje planeta, izrazito je bitno da se odnosimo prijateljski prema našoj zajednici. Meksičkoj zajednici pomoći ćemo tako da potrebitima izgradimo domove", rekla je.

Kendall je također optužena za kopiranje brenda tekile Nicka Metzorkisa čiji se brend tekile zove Tequilla 512 i neodoljivo podsjeća na njegov proizvod, kako on tvrdi.

image

Kendall Jenner sama promovira svoj brend.

JOHN LAMPARSKI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Korona party za slavne: Iako ga je htjela sakriti, u medije procurio Kendallin rođendanski tulum

U sada već izbrisanoj objavi na društvenim mrežama, napisao je: Primijetite sličnost u mojoj i Kendallinoj tekili; od boje, naziva, a još se proizvodi u istoj destileriji u Meksiku kao i moja".

Nick je kasnije izjavio da nije mislio napasti Kendall i da tom tvrdnjom nije mislio ništa loše.

Za TV stanicu KXAN rekao je: 'Da budemo jasni, u objavi ih ne optužujem da su "ukrali našu ideju", ali ističem očite nepobitne sličnosti koje vide svi".

Limitirana kolekcija brenda sadrži majicem kape i čarapa s logom 818 Tequille, a u samu su liniju uvedene i zimske jakne, zimske kape i trenirke.

Linker
16. travanj 2024 08:14