LJUBAVNI TROKUT

Kim je dosta Kanyea: Ne želi ga blizu sebe, na majčinu božićnu večeru dovodi novog dečka

Kanye je jasno dao do znanja da želi poraditi na braku, no Kim je uzvratila zahtjevom za rastavu braka i očajnički želi nastaviti svoju vezu s Peteom.

Kim Kardashian (41) "jedva podnosi biti u istoj prostoriji" sa sad već skoro bivšim suprugom Kanyeom Westom (45) i "ne želi da on prisustvuje" božićnoj večeri njene majke, rekao je izvor ekskluzivno za The Sun. Slavna influencerica koja je u veljači predala papire za razvod od poznatog repera, proteklih se mjeseci viđala s komičarem Peteom Davidsonom ​(28) koji je prije bio zaručen za slavnu pjevačicu Arianu Grande.

Kanye je jasno dao do znanja da želi poraditi na braku, no Kim je uzvratila zahtjevom za rastavu braka i očajnički želi nastaviti svoju vezu s Peteom.

"Kim želi da stvari budu prijateljske s Kanyeom, on je otac njezine djece, ali ona je u potpunosti krenula dalje, a on nije", rekao je neimenovani izvor. "Kim bi radije da ne prisustvuje, ona se trenutno ne slaže s njim i jedva da mogu zajedno biti u istoj prostoriji", rekao je izvor te nastavio: "Ona zna da će biti neugodno ako i Pete bude tamo, ona stvarno ne želi da budu na istoj zabavi".

“Kim očajnički želi Petea u svojoj blizini za božićne blagdane, cijela ga obitelj voli i on joj je vratio osmijeh na lice", rekao je izvor te nastavio: "Nada se da će Kanye doći k sebi jer za nju je brak odavno završio, a ona samo želi nastaviti sa svojim životom"

Osnivačica SKIMS-a dijeli svoje četvero djece, kćeri North (8) i Chicago (3), kao i sinove Sainta (6) i Psalma (2) s bivšim Kanyeom.

Ljubav s Peteom cvate

Poznata je starleta viđena kako napušta Peteov dom u New Yorku u ponedjeljak poslijepodne nakon što su zajedno proveli cijeli vikend koji je uključivao i ugodan spoj u kinu. U videu do kojeg je došao Page Six, napustila je Peteov stan na Staten Islandu kroz sporedna vrata oko 12:30 sati. Pokušala se prikriti noseći bejzbol šešir i potpuno crni komplet dok je ulazila u SUV koji je čekao ispred stana.

image

Kim Kardashian i Kanye West

JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kim opet rekla NE pomirenju s Kanyeom: Nepremostivim razlikama ne može pomoći ni bračno savjetovanje

"Pete je pozvan je na godišnju zabavu njene majke Kris koja se održava na Badnjak, ali ne želi ići, nervozan je jer zna koliko obitelj voli Kanyea - i koliko on teško podnosi njihov razlaz", opet je otkrio izvor.

Kanye je prošlog mjeseca javno priznao da je "učinio stvari koje nisu bile prihvatljive za supruga" i osjeća da će mu Bog vratiti Kim.

Svratio je u misiju Los Angelesa kako bi ostavio 1000 obroka za beskućnike koji žive u Skid Rowu, a prije nego je završio posjet, zgrabio je mikrofon i s publikom podijelio poruku o vjeri.

Isječak iz njgovog govora koji je objavljen na Twitteru, glasi ovako: "Narativ koji Bog želi je da vidite da se možemo iskupiti za sve što smo pogriješili. Ovdje sam da promijenim tu priču. Ne dopuštam E! da napiše priču moje obitelji. Ne dopuštam Huluu da napiše priču moje obitelji."

image

Pete Davidson

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye priznao da je javno osramotio Kim: Političko podržavanje Trumpa koštalo ga je braka koji sad želi spasiti

Kanye je potom molio Kim da se ponovno okupe dok je izvodio koncert uživo s reperom Drakeom u Los Angelesu.

To je izazvalo divljenje publike dok su vrištali od uzbuđenja, ali Kim je odmah podnijela zahtjev za status samca u svom brakorazvodnom postupku, koji sudac tek treba potpisati.

Linker
23. travanj 2024 10:48