Sretan kraj godine

Konačno sreća za Mariju Šarapovu: Nakon burne ljubavne prošlosti, ‘smirila‘ se uz prijatelja princa Williama

Nakon dvije godine veze, Marija Šarapova zaručila se za biznismena Alexandera Gilkesa. Zaljubljeni par se na društvenim mrežama pohvalio novim korakom u vezi, međusobno si posvetivši romantične riječi.

Bivša najbolja tenisačica svijeta Maria Šarapova ima veliki razlog za slavlje - zaručila se za biznismena Alexandera Gilkesa, inače prijatelja britanskog princa Williama. Sretnu vijest objavila je na Instagramu, ne krijući koliko je uzbuđena zbog jednog od najvažnijih događaja u njezinom životu.

"Rekla sam ‘da‘ prvog dana kad smo se upoznali... Ovo je bila naša mala tajna, zar ne?", napisala je ruska tenisačica uz niz fotografija sa svojim izabranikom. Ni on njoj nije "ostao dužan" pa joj je također uputio lijepe riječi preko društvenih mreža.

"Hvala ti što si me učinila jako sretnim muškarcem. Radujem se životu koji ću provesti u ljubavi s tobom i učeći od tebe", napisao je Gilkes. U komentarima su se zaredale broje čestitke fanova i prijatelja koji su oduševljeni zbog mladog para koji je odlučio stati pred oltar nakon dvije godine veze.

Tenisačica, koja se od tenisa oprostila u 32. godini, kraj karijere obilježila je skandalom. Naime, 2016. godine pala je na dopinškom testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija te je suspendirana na dvije godine, no u veljači ove godine objavila je da odlazi u mirovinu.

Burna ljubavna prošlost

Inače, Marija je osim po svom sportskom uspjehu poznata i po burnoj ljubavnoj prošlosti. Prije nego je upoznala sadašnjeg zaručnika, bila je u vezi s kolegom Grigorom Dimitrovim. Nakon što ju je vidio na teniskom meču 2013. godine, bugarski tenisač joj se javio mailom i postepeno ju osvajao. Zajedno su bili dvije godine, a prekinuli kada je Šarapova dobila veliki udarac u karijeri, izgubivši od Serene Williams.

image
Marija Šarapova i Alexander Gilkes na Vanity Fair partyju.
IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Šarapova je ljubovala s još nekoliko kolega te je bila već jednom zaručena, za košarkaša Sašu Vujačića. Zaručeni su bili dvije godine nakon čega su prekinuli i otišli svatko svojim putem. Osim njih, kratko je bila u vezi s frontmanom grupe Maroon 5, Adamom Levineom, kojeg je upoznala na proslavi svog 18. rođendana.

Što se tiče njezinog zaručnika, Gilkes iza sebe ima već jedan brak i to s Michom Nonoo koja je upoznala princa Harryja s njegovom suprugom Meghan Markle.

Linker
19. travanj 2024 23:44