Prvo ljetovanje u troje

Korana Gvozdić sinčiću pokazala more: Posvetila mu Oliverove stihove uz čiju su pomoć prevladali najteže trenutke

Sin Ivana Šarića i njegove partnerice napunio je četiri mjeseca, a roditelji su ga odmah odveli na zasluženi odmor. Najljepše mu je u majčinom krilu, gdje u miru sluša stihove Olivera Dragojevića koje mu majka lagano šapuće.

Nakon što su komičar Ivan Šarić i njegova partnerica Korana Gvozdić ovog proljeća prošli prilično tešku borbu, sada se konačno mogu opustiti. Naime, njihov sinčić Oliver rođen je prerano pa je Korana s njim u bolnici provela mjesec dana dok nije ojačao. Oliver je sada velika i snažna beba te su ga roditelji već upoznali s morem.

Čitajte i: Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali roditelji: 'Naš sinčić borac je od prvog dana'

Korana već neko vrijeme na Instagramu dijeli fotografije s odmora, a sada je podijelila i jednu sa sinom kojeg drži u naručju dok uživaju na brodu. Sinu je posvetila nekoliko predivnih emotivnih stihova pokojne glazbene legende Olivera Dragojevića.

"Čuvam za tebe jedan zagrljaj,

Jedne usne što ti ime spominju...

Jedna od dvije pjesme, toliko puta tiho otpjevane prije skoro četiri mjeseca.

Život je čudo, ti si moje čudo!", napisala je ponosna majka ispod fotografije.

U komentarima su joj se javili njezini pratitelji koje su ovi stihovi potpuno raznježili, pogotovo kada se zna pozadina borbe malenog Olivera i njegove mame u rodilištu.

Čitajte i: Iskreno o 37 dana u bolnici: 'Dala bih sve da je Šarić mogao biti sa mnom, da mi obriše suze i kaže da će sve biti u redu'

Od samog početka borac

Ivan i Korana svojeg su Olivera dočekali 13. travnja, no Korana je s Oliverom izašla iz bolnice tek 20. svibnja. Sa Šarićem se sve do tada vidjela i čula samo preko mobitela ili joj je dolazio pod njezin prozor.

"U bolnici sam s malenim provela skoro mjesec i pol dana. Nije bilo lako, ali kad znaš da imaš velik cilj, rekla sam odmah - ostajem koliko god treba. Zbog pandemije koronavirusa vanjski posjeti nisu bili dozvoljeni, a zbog cijele situacije, s Oliverom sam mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu. Ja na drugom katu, Oliver na prvom, a tata Ivan kod kuće, tako su izgledali naši počeci roditeljstva. Kažem i uvijek ću ponoviti, nije bilo nimalo lako ali za viši cilj ništa nije teško! Izgurali smo", rekla je Korana za Gloriju.hr.

Dodala je kako je svu silnu 'romantiku' poroda porušila pandemija.

"Ja, kao i ostale majke u Petrovoj bolnici te sve majke koje su rodile tijekom pandemije, nismo imale taj scenarij. Sve dok nisi u toj situaciji, jednostavno ne razmišljaš o tome. Zaista bih u tim trenucima dala sve da je Ivan mogao barem na nekoliko minuta biti sa mnom, da me zagrli, da mi obriše suzu i kaže "bit će sve u redu" rekla je Korana.

I prvi Majčin dan je dočekala u bolnici, ali je zato s djetetom iz bolnice izašla taman dva dana prije Ivanovog rođendana. Sin mu je bio najljepši poklon.

"Izlazak iz bolnice, točnije susret s Ivanom ne mogu riječima opisati, taj naš zagrljaj i njegov prvi susret sa sinom...i sad mi oči zasuze kad se sjetim. Naš dolazak kući taman prije njegovog rođendana bio je jedan od najboljih poklona koje sam mu ikad dala. U bolnici sam uspjela skombinirati i mali slatki poklon. Tata i sin dobili su iste dekice s njihovim imenima. Naše malo slavlje je bilo intimno, lijepo i emotivno" otkrila je Korana.

Linker
19. travanj 2024 13:15