Biljana Gaurina / CROPIX
Plakala je kad je išla

Leona Paraminski sasvim otvoreno: 'Mislim da je američki san velika laž i da zapravo ne postoji'

Domaća glumica stigla je 'preko bare' na odmor u rodni kraj, a u njezinom rasporedu nema puno slobodnog vremena jer svaki sat u danu popunjen je susretima za kojima je dugo žudjela...

"Dođem vidjeti sve koje volim. Meni je ovdje takav raspored da nosim malu bilježnicu sa sobom i onda pišem po satima što imam za obaviti. Zbilja mi je lud raspored, od viđanja, pa mi uleti neki mali poslić, obitelji, sad će biti more i tako'', rekla je Leona Paraminski za In Magazin nakon što je mjesecima živjela u svjetskom žarištu pandemije koronavirusa.

''U Santa Barbari je sad malo bolja situacija. Dobro, to je manje mjesto, ali su zatvoreni restorani, pa su se otvorili, pa se sad opet nešto zatvara. Naravno, maske su svuda obavezne tako da se to poštuje. Kazne su velike, mislim da je oko 1000 dolara. Imam i sad masku, to je neki novi način života'', kaže domaća glumica koja je priznala kako joj je karantena i odgovarala, jer joj je reset dao mogućnost da pogleda svoj život, što radi i što joj se događa.

Instagram/Leona Paraminski
Poznata glumica naviknula se na život pod maskama...

Glumica predaje ''glumu pred kamerom'' na koledžu u Santa Barbari, koji je jedan od najstarijih i najboljih kalifornijskih koledža. Dok boravi u Hrvatskoj, kuje planove za nove angažmane.

Pred svoj 41. rođendan, krajem kolovoza, vraća se u Ameriku.

''Sad mi je doma i tamo i tu, i kao da sam izgubljena između dva svijeta'', priznaje glumica koja je s Tinom Komljenovićem u braku već devet godina i priznaje kako uz njega još uvijek ima leptiriće u trbuhu: ''Da, totalno, pa ja uvijek plačem kad odlazim, i on plače isto, jako smo povezani'', dodala je.

Zagreb, 180514.
Filmom Kardinalov zivot u kinu Europa otvoren je 8. Festival tolerancije. Festival tolerancije - JFF Zagreb trajat ce od 18.-24.05., a posvecen je 20. obljetnici filma Schindlerova lista.
Na fotografiji: Leona Paraminski.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media
Zbog Tina se preselila u Ameriku gdje je započela profesorsku karijeru...

Zbog njegove karijere život ih je prije pet godina odveo u Santu Barbaru, gdje Tin, kaže, niže uspjeh za uspjehom. Život u Santa Barbari ipak ne bi nazvala američkim snom jer još je mnogo toga što želi ostvariti.

''Mislim da je američki san jedna velika laž i da zapravo ne postoji, ono što je Amerika bila nekad nije danas, uzela sam najbolje od nje. Puno mi se stvari otvorilo, i meni i Tinu. Nisam još ostvarila svoje snove, ono što sam ja mislila da bi ja htjela i mislim da će mi za to doći vrijeme'', zaključila je.

Čitajte i:

Daleko od najmilijih! Leona Paraminski tuguje: 'Teško sam doživjela protekle situacije'

Leona Paraminski o životu 'preko bare': 'Fale mi dvije ključne stvari da ostvarim svoj 'američki san'

Uhvatili smo Leonu Paraminski na špici, volimo njezin šik stil

Leona Paraminski se pohvalila: 'Santa Barbara je najbolje mjesto za život'

Linker
19. travanj 2024 01:24