Bruno Petković i Tea Slavica
 Promo
puklo do kraja

Ljubav kao da nije ni postojala: Pukla veza Dinamovca i manekenke, izbrisala ga je sa svog Instagrama

Dinamova aduta Brunu Petkovića dočekala je neugodna vijest nakon što je prije dva dana odlično odigrao protiv ukrajinskog Šahtara. Kad se vratio u Zagreb doznao je da mu tako dobro više ne ide u ljubavi.

Nitko nije slutio da je ljubav između manekenke Tea Slavice (20) i nogometaša Brune Petkovića (25) u krizi.

Ona ga je nedavno pratila s tribina u Walesu gdje je hrvatski reprezentativac odigrao zadnju utakmicu za kvalifikacije Eura 2020. Osim toga, Slavica je o statistom nogometašu uvijek imala riječi hvale, njihove zajedničke fotografije ukazuju na "sedmo nebo", a onda se dogodio obrat.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tea Slavica (@tea_slavica)



Promo
Bruno Petković i Tea Slavica

Studentica međunarodnog poslovanja na zagrebačkoj Američkoj visokoj školi Rochester Institute of Technology izbrisala je sve zajedničke fotografije s društvenih mreža i time poručila da je slobodan dečko.

'Nemam komentara', rekla je odrešito atraktivna Zagrepčanka za Sportske novosti. Tea i Bruno nisu previše komentirali svoju vezu svih ovih mjeseci, ali su jasno dali do znanja da su sretni i zaljubljeni. Proteklo ljeto bili su zajedno na odmoru u Grčkoj, odakle su redovito objavljivali fotografije.

Stasiti napadač iz Metkovića, visok 193 centimetra, odličnim se igrama i golovima u Europskoj ligi, na hrvatskom prvenstvu i kupu nametnuo i reprezentativnom izborniku Zlatku Daliću, koji mu je poslao poziv za utakmice protiv Mađarske i Azerbajdžana u kvalifikacijama za EURO 2020.

Split,101019
Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za EURO 2020, Hrvatska - Madjarska.
Na fotografiji: Bruno Petkovic.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / Hanza media

Otac mu je bio profesionalni nogometaš koji je karijeru završio u NK Osijek, a majka je u mladosti trenirala rukomet i odbojku pa mu lopta bila suđena.

"U djetinjstvu me apsolutno ništa drugo nije zanimalo osim škole, treninga i utakmica s ekipom iz ulice na “dva mala”. Ta sjećanja me najviše vežu za rodni grad, kao i žrtvovanje roditelja da mi omoguće najbolje uvjete za razvoj", kazao je nedavno za Gloriju Dinamov golgeter.

Zagreb, 211019.
Medjunarodna zracna luka Franjo Tudjman.
Odlazak igraca GNK Dinamo u Ukrajinu.
Na fotografiji:   Bruno Petkovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / Hanza media

Linker
14. travanj 2024 15:14