Milena i Frane Lasić na danima hvarske kuhinje u restoranu "Šaran"
 Profimedia, ATA Images Editorial
ZAGRLJENI, ZAGRLJENI

Ljubavna idila Frane Lasića i 30 godina mlađe supruge Milene

Dani hvarske kuhinje u beogradskom restoranu "Šaran" privukli su mnoge uzvanike koji su uživali u delicijama Jadrana u ponedjeljak navečer, a i jedan iznimno sretan i zadovoljan bračni par.

U restoran je među drugim uzvanicima stigla Lepa Brena u pratnji supruga Slobodana i sina Viktora Živojinovića, no najviše pažnje privukao je jedan umjetnički par. Glumac Frano Lasić (63) i njegova trideset godina mlađa supruga Milena Lasić nikako nisu htjeli propustiti kušanje morskih gastro užitka.

Supružnici Lasić pomno biraju događaje na kojima se pojavljuju. Pozirali su fotografima pri ulasku u restoran, a za ovu prigodu bili su i stilski usklađeni u sofisticiranoj crnoj boji.

19, February, 2018, Belgrade - Days of Hvar cuisine in restaurant
Profimedia, ATA Images Editorial
Milena i Frane Lasić na danima hvarske kuhinje u restoranu "Šaran"


Milena je Franina četvrta supruga s kojom se vjenčao u listopadu 2015. godine nakon nekoliko godina veze. Na vjenčanju je poznati zavodnik zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima, a koliko joj vjeruje dokazao je i predavši joj posao svoje menadžerice. Upravo je ona zaslužna za njegov povratak glazbi. Tako je Frano Lasić nastupao u velikoj dvorani Doma omladine Beograda uz pratnju klape Smrika krajem prošle godine.

Privatni album
Milena Lasić pozira poput manekenkte
Instagram/privatni album
Milena Lasić kraj bazena

'Dugo se nisam pojavljivao na glazbenoj sceni i supruga mi je rekla da se vratim. Na njezin nagovor pokrenuo sam klapu koja se sastoji iz različitih klapa, tako da se svi znamo od prije', izjavio je ranije za InMagazin Frano koji sa svojom dragom najviše uživa na putovanjima. Posljednjih su godina posjetili Grčku, London, romantičnu Veronu, Veneciju, a vole i egzotične destinacije.

Instagram

Milena i Frano međusobno se podržavaju u svakom pothvatu. U listopadu prošle godine ovaj rođeni Riječanin je pružao podršku svojoj mladoj supruzi Mileni koja je u hotelu Saint Ten Hotel u Beogradu imala svoju prvu izložbu zanimljivih kolaž slika. Milena je inače cijenjena modna stilistica koja odijeva poznate osobe, a da je iznimno kreativna pokazala je svojom osebujnom izložbom.

Facebook/privatni album
Frane i Milena na televizijskom gostovanju

Glumac i glazbenik iz prošlih brakova ima troje djece. S prvom suprugom Majom Nikšić ostao je u dobrim odnosima, a zajedno imaju sina Janka (33). Nakon toga, oženio se Ljiljanom iz Beograda, ali brak je potrajao samo 21 dan, dok je slovensku manekenku Živu Stupnik oženio 1993. godine i imaju kćer Linu (19) i sina Luku (17).

Frano je televizijskim gledateljima najpoznatiji po ulogama u telenovelama "Villa Maria", "Obični ljudi", "Dolina sunca" i "Zabranjena ljubav", a veliku popularnost je pridobio ulogom u filmu "Kiklop". Mnogi zavide njegovoj odličnoj liniji koju održava liposukcijskom prehranom. Diplomirani inženjer strojarstva svoj hit "Zagrljeni" s kojim je nastupao 1983. na Splitskom festivalu zabavne glazbe, doslovce živi jer se ne odvaja od svoje zgodne i talentirane supruge Milene koja mu pomaže kako u privatnim tako i u poslovnim izazovima.

Linker
24. travanj 2024 20:24