Dejan Lovren
 FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM DEJANLOVREN06
SVATKO IMA SVOJ ĐIR

Lovren sa suprugom i prijateljima slavio rođendan, a Vrsaljko pozirao u pravom ljetnom izdanju

Nakon ovogodišnjeg Europskog prvenstva Vatreni su zaslužili kvalitetan odmor, a evo i gdje ga provode.

Nakon ovogodišnjeg Europskog prvenstva Vatreni su zaslužili kvalitetan odmor, a evo i gdje ga provode.

Iako ovogodišnje Europsko prvenstvo nije bilo jednako dobro kao Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine u Rusiji, koje je izazvalo neviđenu euforiju u Hrvata, naši nogometaši ipak su dali sve od sebe, pa se u skladu s tim i provode na zasluženim odmorima.

Dejan Lovren uz Grdovića proslavio rođendan u Novalji

Dejan Lovren jučer je napunio 32 godine, a rođendan je proslavio u svojem hotelu Joel u Novalji. Povodom njegovog dana okupili su se njegova obitelj, rodbina, prijatelji, ali i gost iznenađenja - Mladen Grdović.

Gost iznenađenja bio je pun pogodak, a nakon odlične zabave kakvu samo Grdović zna priprediti, slavljenik i pjevač su završili u bazenu. Da Grdović pjeva na rođendanu, bila je ideja Davora, Dejanovog brata, ujedno i nogometaša Düsseldorfa.

Lijepa, domaća i ugodna atmosfera u malom krugu ljudi zbog covid-pravila potaknula je i Dejanovu suprugu Anitu, ali i punicu da se raspjevaju. Veselom druženju nakratko se pridružio i Dalić, koji ima kuću u Novalji, a koji je bio tek u prolazu. S obitelji se, naime, uputio na brod kako bi se i on odmorio, pišu Sportske novosti.

Čitajte i: Podrška žena našim nogometašima na tribinama: Vanja Modrić povela cijelu obitelj, Izabel Kovačić navijala s Blankom Vlašić

Lovren se uskoro vraća u Rusiju gdje mu kreću obaveze u Zenitu.

Luka Modrić plovi po Kornatima

Luka, inače prijatelj s Grdovićem, uglavnom plovi Kornatima sa suprugom i djecom. Trenutno se usidrio u Šibeniku, gdje se s obitelji počastio u restoranu Pelegrini. Najbolji hrvatski reprezentativac i ovog se puta bez problema fotografirao s obožavateljima pa nastavio uživati na zasluženom odmoru.

Šime Vrsaljko sam pozira na Instagramu

Nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva, Šime Vrsaljko se vratio svojoj obitelji. Zbog zdravstvenih problema, 29-godišnjaka nismo imali prilike puno pratiti na terenu, no čini se da se Šime bolje osjeća. Nedavno je objavio fotografiju na Instagramu, a na kojoj pozira u pravom ljetnom izdanju - bijeloj majici kratkih rukava, sandalama i šeširom na glavi!

Čitajte i: Luka Modrić opet ima veliki razlog za slavlje: I fanovi se pridružili čestitkama

U iščekivanju prinove

Nakon što je posljednje dane provela odmarajući u rodnom Dubrovniku, dok je njen suprug Duje Ćaleta Car sudjelovao na Europskom nogometnom prvenstvu, nakon Eura Adriana Đurđević je sa suprugom otputovala na Euro. U visokom je stadiju trudnoće pa je ovo možda jedna od posljednjih prilika da par putuje udvoje. Za to putovanje odabrali su Mykonos.

Novopečeni supružnici trenutno uživaju u Grčkoj, a posljednje dane prije dolaska prinove par živi punim plućima, što svakodnevno dokazuju bajkovitim fotografijama na društvenim mrežama.

Čitajte i: Novi teren, nove situacije: Donosimo sve o ljubavnim životima naših Vatrenih!

Livaković uživa na Komiži

Golman Domagoj Livaković s djevojkom Helenom Matić trenutno uživa u prekrasnoj Komiži, čime se redovito hvale na Instagramu. Nedavno su objavili fotografije na kojima uživaju u vožnji luksuznim brodom, a čini se da nijednom Vatrenom ovoga ljeta ništa ne nedostaje.

Linker
26. travanj 2024 14:29