Idemo, Vatreni!

Podrška žena našim nogometašima na tribinama: Vanja Modrić povela cijelu obitelj, Izabel Kovačić navijala s Blankom Vlašić

Među navijačima u Kopenhagenu našle su se obitelji naših reprezentativaca koje su žestoko navijale i bodrile svoje muževe i braću.

Na današnju napetu utakmicu između Hrvatske i Španjolske došlo je mnogo navijača od kojih se tribine u Kopenhagenu ore od početka igre. Među navijačima s prepoznatljivim hrvatskim "kockicama", bile su i obitelji naših reprezentativaca.

Vanja Modrić došla je podržati svog suprugu, kapetana reprezentacije Luku Modrića, a sa sobom je povela njihovu djecu - kćeri Emu, Sofiju i sina Ivana te Lukine roditelje.

image
Vanja Modrić s obitelji.
LUKA STANZL/PIXSELL

Svi su bili odjeveni u hrvatske dresove na kojima je pisalo Modrić.

Utakmicu nisu propustile ni Blanka Vlašić, sestra Nikole Vlašića koji je prije nekoliko dana dobio prvo dijete - sina Nou, te Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića.

Čitajte i: Stigla velika sreća u obitelj Vlašić: Nikola postao otac: Njegova Ana rodila zdravog dječaka kojemu su dali divno ime

image
Blanka Vlašić i Izabel Kovačić srdačno su se pozdravile.
LUKA STANZL/PIXSELL

I Blanka i Izabel bile su odlično raspoložene te su se razveselile kad su se ugledale na tribinama. Izabel je s iznenađim izrazom lica pozdravila Blanku koja je na sebi nosila dres s imenom Vlašić.

Linker
25. travanj 2024 22:00