Hana i dečko
 Instagram
Otpustila je kočnice

Luda zabava u Londonu: Hana Huljić u zagrljaju dečka

Najmlađa članica glazbene obitelji Huljić, 27-godišnja Hana uživa na putovanju gdje provodi sudeći po fotografijama s društvenih mreža najzabavnije dane svog života.

Uz svog dečka Tomislava Šošića s kojim je sedam godina u vezi, Hana Huljić ne skida osmijeh s lica. Iako o ljubavnom životu ne voli pričati javno u jednom intervjuu otkrila je kako se njezin otac Tonči dobro slaže s potencijalnim zetom, a u intervjuu za Gloriju dodao da je s većinom svojih suradnika zapravo postao obitelj.

Instagram
Hana i dečko


Instagram
Hana i dečko Tomislav

Na putovanju u London osim s dečkom otpustila je sve kočnice zabavljajući se s pjevačicom Domenikom Žuvelom s kojom je postala nerazdvojna, a kojoj Vjekoslava i Tonči Huljić pišu pjesme.

Instagram
Hana Huljić i domenica



Instagram
Hana Huljić i Domenica

Djevojke su posjetile gotovo sve znamenitosti britanske metropole i to objavile na društvenim mrežama, a među njima se rodilo veliko prijateljstvo. Spojila ih je ljubav prema glazbi s obzirom na to da poput Hane koja je već diplomirala, Domenica studira na glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu.

Instagram
Domenica i Hana Huljić

Pjevačica je mlada nada koju su Huljići prihvatili u svoju glazbenu obitelj. Dvadesetpetogodišnjakinja radi u glazbenom vrtiću i daje satove klavira, a njezini spotovi pjesama 'Vidi se iz aviona' i 'Kad sam s tobom' u kratkom vremenu su postali veliki hitovi na You Tubeu.

Instagram
Otkačene Hana i Domenica

Tonči Huljić bezuvjetnu podršku da se krene baviti s pjevanjem daje i svojoj Hani iako se nadao da se to neće dogoditi.

'Ona to voli. Ako se u ovom ludilu netko želi baviti glazbom, a ona to želi, moram to pregristi i preuzeti ulogu oca. Ako to stvarno želi i nakon što ustanovimo da je to dobro i drugačije od drugih onda u to idemo. Sad smo u fazi nekog eksperimentiranja. Po Londonu smo također eksperimentirali. Više je ovih godina bila zauzeta komponiranjem, pa je zanemarila pjevanje', dodao je Tonči. Čini se da Hana opet eksperimentira s glazbenom karijerom u Londonu, ovoga puta uz 'jako' pojačanje.

Split, 070717.
Na Prokurativama se odrzava 2. vecer 57. Splitskog festivala, veceras publika svojim glasovima dodjeljuje nagradu za hit godine, Cesarica.
Na fotografiji: Tonci, Vjekoslava i Hana Huljic.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić
Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić

Linker
20. travanj 2024 16:54