Hana Huljić
 Instagram
Sjajna linija

Pozdrav ljetu: Lijepa Hana Huljić svojim je poziranjem na plaži iznenadila pratitelje

Glazbenica iz Splita često odlazi kraj mora gdje vježba, druži se i puni baterija, a službeno je početak ljeta obilježila sunčanjem i uskakanjem u kupaći kostim.

Najmlađa članica obitelji Huljić, Hana, vrlo je diskretna na društvenim mrežama, zato je njezina najnovija objava iznenadila pratitelje. Lijepa se Splićanka pohvalila fotografijom s plaže na kojoj pozira uz more odjevena u kupaći kostim, tako je savršeno pokazala svoju dobru liniju. "Pozdrav ljetu", napisala je kratko Hana Huljić te uz veliki osmijeh pokazuje koliko uživa u moru i najtoplijem godišnjem dobu.

Kći Vjekoslave i Tončija Huljića i sama je krenula u glazbene bode baš kao majka, otac i brat. Na društvenim mrežama rado dijeli snimke iz studija, s probi svog gudačkog kvarteta, ili jednostavno sebe dok svira za klavijaturama. Posebno je ponosna na nedavno objavljenu baladu "Sedmo nebo", za koju je ova mada glazbenica snimila i spot.

U društvu s najdražom prijateljicom

View this post on Instagram

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Hana koja neodoljivo podsjeća na svoju majku Vjekoslavu, barem po građi i bujnoj plavoj kosi, ne može sakriti da je pravo dijete s mora. Ova posljednja objava samo je jedna u nizu, njezinih posjeta plaži i moru. A u morski radostima, šetnjama ili vježbanju često joj društvo pravo, među ostalima, i mlada splitska pjevačica Domenica Žuvela.

View this post on Instagram

Oko nas #SedmoNebo

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

"Roditelji nisu tjerali ni mene ni brata da se bavimo određenim zanimanjem, ali mislim da je okruženje u kojem smo odrasli poprilično odredilo to što se oboje želimo baviti glazbom. Iako je brat završio studij prava, po cijele dane svira i piše pjesme. Odlučila sam se za komponiranje kao životni poziv. Odmalena sam i pisala pjesme", izjavila je u jednom od svojih rijetkih medijskih istupa Hana.

Pročitajte i:

Hana Huljić nakon Kine osvaja Hrvatsku: 'Radim na pjesmama kojima ću graditi karijeru'

Luda zabava u Londonu: Hana Huljić u zagrljaju dečka

Otkrivamo tko je prava kraljica obitelji Huljić: 'Kad je mama na putu, obje budu posebno žalosne'

Savršeno usklađeni: Hana Huljić odlično fura hit sezone, a sličan modni izričaj ima i njezin ljubimac

Linker
19. travanj 2024 05:11