SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX
Sklad i ljubav

Luka i Šulići! Uz preslatke fotografije svojih najdražih slavni violončelist poručio: ‘Svaki novi život je čudo‘

Glazbenik i njegova supruga uživaju nakon kućnog poroda njihovog trećeg djeteta, a sada je Luka cijelom svijetu predstavio malenog Lea uz prigodno fotografiranje.

Glazbenik i njegova supruga uživaju nakon kućnog poroda njihovog trećeg djeteta, a sada je Luka cijelom svijetu predstavio malenog Lea uz prigodno fotografiranje.

Naš proslavljeni violončelist Luka Šulić i njegova supruga Tamara uživaju u obiteljskim trenucima sa svoje troje djece, a najveća zvijezda je naravno dvomjesečni Leo. Skladna obitelj je dva mjeseca nakon dolaska prinove odradila prvi profesionalni fotosession u svom domu gdje su pokazali kako izgledaju njihovi veseli momenti.

"Svaki novi život je čudo", poručio je Luka uz emotikon srca, napisao je to uz zajedničku fotografiju na kojoj se cijela obitelj nalazi na krevetu. i on i Tamara i njihova starija djeca Val i Hana sa zanimanjem gledaju što radi najmlađi braco.

Ponosni tata objavio je još jednu sliku, na kojoj su samo on i najmlađi sin dok mu je položen na koljenima te ga nježno drži za ručice. Uz ovu fotografiju koja otapa srca napisao je ime sina.

Čitajte i: Kućni porođaj u domu hrvatskog glazbenika: ‘Ponosan sam na svoju predivnu suprugu‘

Čitajte i: Luka Šulić okupio najdraže i pokazao kako izgleda obiteljska idila: U slatkom iščekivanju prinove

Porod kod kuće

Tamara i Luka s nestrpljenjem su iščekivali svog najmlađeg sinčića, a rođen je 14. ožujka ove godine, otkrio je to sam glazbenik.

"Jučer je rođeno naše treće čudo, upravo ovdje u našem domu, maleni Leo. Jako sam ponosan na moju prekrasnu, jaku i spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne", objasnio je Luka uz fotografiju i snimku obitelji iz svog doma.

Jedan od naših najpoznatijih violončelista i glazbenika, Luka Šulić i bivša slovenska manekenka Tamara Zagoranski 2018. su postali roditelji sina Vala, a u ljeto 2019. njihov je život obogatila djevojčica Hana. Iako je Luka otkrio kako je malo napornije imati dvoje djece s malenom razlikom u dobi, Šulići su odlučili obitelj obogatiti još jednim djetetom, te su 2021. dočekali Lea.

Linker
26. travanj 2024 08:02