o poslu, sinu...

Maja Šuput vraća se na pozornice: ‘Od petka natrag na posao, moji termini su svi popunjeni!‘

Bloom, dvomjesečni sin Maje Šuput nedavno je iskusio prvi let avionom! Kako je let prošao, kakav je Bloom beba i kada se pjevačica vraća na pozornicu, otkrila nam je Maja u kratkom razgovoru.

Od kada je Maja Šuput objavila vijest o trudnoći, o njezinom djetetu se ne prestaje brujiti. Spol, ime, termin poroda - sve su to bile glavne teme mnogih razgovora.

Prije dva mjeseca, malo nakon što je Maja rodila, otkrila je ime dječaka - Bloom i kao i obično, pokrenula lavinu rasprava i komentara oko odabira imena. No ni tu nije stalo zanimanje za detaljima iz Majinog života pa smo tako nedavno saznali da je Bloom s nepuna dva mjeseca već putovao avionom.

Čitajte i: Posjetili smo otvorenje butika Aleksandre Dojčinović! Poznate dame pohrlile u luksuzni prostor u centru Zagreba

Sudeći prema objavama na Majinim društvenim mrežama, malom Bloomu pažnje i ljubavi sigurno ne nedostaje, a kakav je bio prvi Bloomov let, kako se Maja nosi s majčinstvom i kada se planira vratiti na pozornicu, otkrila nam je na otvaranju novog butika Aleksandre Dojčinović.

Savjeta za mlade mame Maja još nema, jer kako kaže, dijete ima tek dva mjeseca. Bloom je mirna beba koja prima puno pažnje i ljubavi, pa Maja vjeruje da pola zasluga nosi takav odnos i činjenica da Bloomu ništa ne nedostaje, a pola naprosto sreća.

"S obzirom na to da cijeli život putujem po avionima i uvijek neka beba tamo plače, onda sam strahovala da će i moje dijete zaplakat u nekom trenu, ali, međutim, dijete je profesionalni putnik, probudio se tek kad sam rekla "okej, sad moramo izaći iz aviona" tako da i tamo i nazad se probudio tek kad smo sletjeli", otkrila nam je Maja prezadovoljna prvim letom malog Blooma.

Čitajte i: Maja Šuput se ne odvaja od malenog Blooma! Pjevačica blista sa sinom - čak i na neobrađenim fotografijama

Upravu u skladu sa svima dobro poznatom Majinom energijom, na pozornicu se vraća već od ovog petka! Svi su termini već popunjeni, a Maja se veseli povratku na svoj teren.

Linker
18. travanj 2024 18:54