UŽIVA U SVAKOM TRENUTKU

Maja Šuput se ne odvaja od malenog Blooma! Pjevačica blista sa sinom - čak i na neobrađenim fotografijama

Otkako je postala majka, domaća pjevačica Maja Šuput često dijeli nježne fotografije sa sinom Bloomom, a ovoga puta su je fotografi "uhvatili" kako uživa na dubrovačkom Stradunu!

Iako se po vremenskoj prognozi još ne da naslutiti, bliži nam se ljeto i svi razmišljaju o vrućim danima na obali. Maja Šuput odlučila je požuriti ljeto pa se sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom uputila u Dubrovnik.

Bilo je to prvo Bloomovo putovanje avionom, a pjevačica je po običaju pratitelje na Instagramu obavijestila o načinu na koje provodi vrijeme.

Čitajte i: Maja Šuput korčulom šeta u vjenčanici koju zbog njezine lude ideje nitko nije ni dobro vidio

"Casual Sunday. Tko bi s nama u đir po Gradu?", napisala je u opisu fotografije na dubrovačkom Stradunu.

"Predivna, a tvoja bebica mi se čini kao jedna velika nasmijana dobrica, samo spava ili se smije", "Uživajte u našeg Gradu", "Preslatka fotka", samo su neki od komentara pratitelja koji se obraduju svakoj fotografiji Majinog sina. Kako poznata pjevačica ne može proći nezamijećena, privukla je pažnju fotografa kada je na kavi čuvala i mazila svog malenog.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX
image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Podsjećamo, Bloom je na svijet došao 17. ožujka, a sudeći prema pisanju medija, Majina trudnoća bila je jedna od najpraćenijih na hrvatskoj estradi. Mjesecima prije rođenja Blooma, kružile su pretpostavke o imenu dječaka, a glazbenica je javnost dugo držala u neizvjesnosti.

Čitajte i: Evo što znači ime sina Maje Šuput! Prilično je popularno u Velikoj Britaniji i jako je veselo!

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Pjevačica često pratitelje počasti fotografijama svoje obitelji na kojima se vidi koliko zapravo uživa u majčinstvu!

Linker
19. travanj 2024 05:07